Μαρία Σολωμού: Το τηλεφώνημα στον Mente Fuerte και η γνωριμία του τράπερ με τον γιο της
Showbiz

Μαρία Σολωμού: Το τηλεφώνημα στον Mente Fuerte και η γνωριμία του τράπερ με τον γιο της

 

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για τον έφηβο γιο της αλλά και τη γνωριμία του με τον Mente Fuerte!

Η ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στον Φίλιππο Ιωάννου (Fipster) στο κανάλι του στο youtube και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον μονάκριβο γιο της:

Η Μαρία Σολωμού είπε: «Ο γιος μου δεν μου έχει τίποτα για όσα έχω κάνει. Είναι αγόρι και όσο μου λέει ο Αλέξανδρος τα προσωπικά του, άλλο τόσο του λέω και εγώ τα δικά μου. Έρχονται οι φίλοι του σπίτι και φέρνω και εγώ φίλους μου, βλέπει μαζί ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών. Τυχαίνει να βγούμε και όλοι έξω αλλά γενικά δεν μου λέει τίποτα. Θα κριτικάρει μόνο πολύ απ’ έξω, θα καταλάβω εγώ από το ύφος του ποιους συμπαθεί.»!

«Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση. Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό», ανέφερε για τον τράπερ με τον οποίο υπήρχαν οι φήμες πως είναι ζευγάρι.

Και συνέχισε: «Τον Mente Fuerte τον συμπαθεί, βέβαια δεν είναι και η μουσική που ακούει πια, οπότε κάνουμε πάρα πολύ πλάκα γιατί τον πειράζει πολύ τον γιο μου, του λέει “Έλα ρε τι είναι αυτά που ακούς;”»!

Ενώ δεν δίστασε να κάνει και φάρσα στον… Mente Fuerte, τον οποίο πήρε τηλέφωνο και του είπε πως θέλει να βγάλει το δικό της τραπ κομμάτι.

Πώς αντέδρασε εκείνος;

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω αλλά και μοναδικές φωτογραφίες με τον έφηβο γιο της

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved