Μαρία Σολωμού: Μόνο εκείνη θα μπορούσε να φορέσει έτσι το μαύρο naked dress με απίθανα cut outs!
Showbiz

Μαρία Σολωμού: Μόνο εκείνη θα μπορούσε να φορέσει έτσι το μαύρο naked dress με απίθανα cut outs!

Μπορεί τις περισσότερες φορές η Μαρία Σολωμού να επιλέγει για τις εξόδους της πιο soft σύνολα όμως όταν αποφασίζει να δείξει την θηλυκή της πλευρά τότε απογειώνει το στιλ της

Αυτή τη φορά με το γνωστό και πάντα επιτυχημένο χιούμορ της τρόλαρε τον εαυτό της μεν αλλά εμάς μας έδειξε την πιο αποκαλυπτική της πλευρά.

Πόζαρε με ένα απίθανο μίνι μαύρο dress με τα πιο σέξι cut outs που έχεις δει –αλλά αξίζει να δοκιμάσεις αν είσαι κι εσύ φαν του είδους- και φυσικά το απογείωσε με την άψογη σιλουέτα της γιατί μόνο εκείνη θα μπορούσε να το φορέσει έτσι! «I drove all night…….mood…..

Στην πραγματικότητα θα δω ταινία και θα αράξω καναπέ..,αλλά Σαββατάκι είναι όλα μπορούν να ανατραπούν ….», έγραψε η ίδια.

Δες την στη gallery

Κι αν αναρωτιέσαι πώς η Μαρία Σολωμού διατηρεί χρόνια την σιλουέτα της;

«Τρώω και τρώω πολύ και άτσαλα. Αλλά είναι έτσι το σκαρί μου και δεν παίρνω καθόλου κιλά. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να τσακίσω και δυο χάμπουργκερ με πατάτες, και πίτες με γύρο ή να φάω δυο πιάτα μακαρόνια με σάλτσα. Από την άλλη, είναι μέρες που θα φάω μόνο σαλάτα ή κάποιο φρούτο ή ένα γιαούρτι. Εμένα η δικιά μου δίαιτα είναι καθαρά θέμα διάθεσης.

Επίσης δεν τσιμπολογάω από δω και από κει. Ή θα φάω πολύ ή δεν θα φάω καθόλου. Εκεί που έχει πρόβλημα ο μεταβολισμός μου είναι με τα γλυκά και γενικά ότι έχει σχέση με την ζάχαρη. Εκεί προσέχω. Θα φάω γλυκό μόνο μια φορά τη βδομάδα και σε συγκεκριμένη ποσότητα. Εκεί αν θέλεις, κάνω την μεγαλύτερη θυσία γιατί τα γλυκά μου αρέσουν πολύ. Θα μπορούσα να ζήσω τρώγοντας μόνο γλυκά»

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved