Κοντογεώργη- Θεοχάρης: Η σχέση που έχουν με τον χρόνο: «Δεν μας αγχώνει»
Showbiz

Κοντογεώργη- Θεοχάρης: Η σχέση που έχουν με τον χρόνο: «Δεν μας αγχώνει»

Η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης παρουσιάζουν φέτος την εκπομπη "Dot" στο Star και μεταξύ τους υπάρχει απίθανη χημεία. 

Δύο κολλητοί φίλοι, που κάνουν διακοπές μαζί, βγαίνουν παντού μαζί, ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί, τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνουν και εκπομπή μαζί. Η Νάντια Κοντογεώργη μαζί με τον καλύτερό της φίλο, Μίνω Θεοχάρη, συνεχίζουν το DOT, που αγάπησαν οι τηλεθεατές, στο νέο τους σπίτι, το Star.

Οι δυο παρουσιαστές παραχώρησαν συνέντευξη στο Down Town και μίλησαν για τη σχέση που έχουν με το χρόνο, μιας και πλήσιάζουν προς τα 40, ενώ παράλληλα αποκάλυψαν ποιά είναι όλα εκείνα που πλέον τους ευχαριστεί να κάνουν.

Είστε λίγο πριν τα 40. Στόχους που έχετε Βάλει για τη δεκαετία;

Ν.Κ.: Νομίζω πως είμαστε μπροστά στην πιο δημιουργική μας δεκαετία και λαχταράω να ξεκινήσει.
Μ.Θ.: Δεν με αγχώνει που περνώ στα 40, ίσα-ίσα, είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, γιατί αισθάνομαι ότι δεν το φέρω καθόλου βαρέως. Είμαι σε φάση «ΟΚ, θα συνέβαινε αυτό, το ήξερες, τι να κάνουμε τώρα; Είσαι μια χαρά και go with the flow! Πάμε με τη ροή!».

Διαφορές που παρατηρείτε πάνω σας στο πέρασμα του χρόνου;

Ν.Κ.: Το χαμόγελο και το βλέμμα.
Μ.Θ.: Δεν έχω πια την ενέργεια να βγω και να κλαμπάρω όπως παλαιότερα. Επίσης, δεν μπορώ να χάσω βάρος με την ίδια ευκολία. Αντιθέτως, μπορώπολύ πιο εύκολα να βάλω.

Για ποιο πράγμα έχετε πει «αυτό δεν το ξανακάνω, μεγάλωσα»;

Ν.Κ.: Κάποια στιγμή το ίδιο το σώμα και η ψυχή αρνούνται να πλησιάσουν στο οικείο τραύμα. Τότε καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες.
Μ.Θ.: «Δεν θα αναλάβω ξανά ευθύνη και δουλειά που δεν μου αρέσει, που ξέρω μέσα μου βαθιά ότι δεν με ικανοποιεί»

Τι συμβουλή θα δίνατε στο νεότερο εαυτό σας;

Ν.Κ.: Να αγαπάς τη Νάντια όπως τους άλλους και αντίστροφα.Μ.Θ.: Να να μην είμαι αυτοκαταστροφικός. Είμαι πολύ επιρρεπής στα «αυτογκόλ».

Ποια είναι η δική σας αγαπημένη στιγμή της ημέρας;

Ν.Κ.: Το πρωί ο πρωινός διαλογισμός με πρόθεση. Και το βράδυ ο βραδινός διαλογισμός με απολογισμό.
Μ.Θ.: Να είμαι στον καναπέ, να έχω τελειώσει όλες τις δουλειές, να μην έχω την επόμενη μέρα πρωινό ξύπνημα και να δω στο YouTube ό,τι έχω χάσει μέσα στην εβδομάδα, και μετά να βάλω κάποια σειρά, παράλληλα να παίζει μουσική κι εγώ να χάνομαι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved