Νάντια Κοντογεώργη: «Θα ήθελα να ζήσω και άλλες ζωές»
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: «Θα ήθελα να ζήσω και άλλες ζωές»

Η Νάντια Κοντογεώργη «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει ''βαρεθεί'' τον εαυτό της.

Πώς περνάς τη ζωή σου;

Μου προσφέρω χρόνο, δημιουργική εργασία, εκδρομές, βόλτες, συναντήσεις με φίλους, μοναχικότητα, επαφή με τη φύση, διαλογισμό, ψυχοθεραπεία, διάβασμα, τέχνη.

Έχεις βαρεθεί ποτέ τη δουλειά;

Όχι. Έχω βαρεθεί τον εαυτό μου να παθαίνω ψυχαναγκασμό να τα κάνω όλα τέλεια και στην ώρα τους. Πλέον μου επιτρέπω να κάνω και λάθη.

Είναι ίσως κάτι που σου έμαθε και η εμπειρία της τηλεπαρουσίασης; Αλήθεια, πώς ήταν να εκτίθεσαι προσωπικά πια και όχι με την πανοπλία ενός ρόλου;

Οι ηθοποιοί είμαστε κάπως συνηθισμένοι στην έκθεση. Αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο, μέσα από τους ρόλους μας. Στην τηλεόραση το πράγμα ήταν διαφορετικό, αλλά μάλλον ήμουν κι εγώ έτοιμη να εκτεθώ διαφορετικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα το μέγεθος και τον κόσμο της τηλεόρασης. Υπήρξαν πράγματα που με γοήτευσαν, πράγματα που με απογοήτευσαν, πράγματα που έπρεπε να περιμένω, πράγματα που δεν τα περίμενα. Ήταν μια πολύτιμη εμπειρία σε πάρα πολλά επίπεδα και είμαι περήφανη για το πώς τη διαχειρίστηκα.

Έχεις σκεφτεί ποτέ να αλλάξεις δουλειά;

Όχι. Απλώς θα ήθελα να ζήσω και άλλες ζωές για να κάνω κι άλλα πράγματα. Είναι ο δρόμος μου να είμαι ηθοποιός. Κι είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων. Είχα την πολυτέλεια να επιλέξω αυτό που μου δίνει χαρά και ευτυχία και που είμαι εγώ ολόκληρη μέσα σε αυτό. Αυτό δεν είναι απλώς τύχη, είναι ευλογία Θεού.

Πηγή: Gala

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved