Showbiz

«Θα παντρευτούμε, θα κάνουμε παιδιά και θα πεθάνουμε ευτυχισμένες που υπηρετήσαμε τον σύζυγο;»

Gossip-tv Team

Η Νάντια Κοντογεώργη, σε μία σπάνια συνέντευξή της στην τηλεόραση, βρέθηκε στην εκπομπή DOT και μίλησε για όλα!

«Ήταν δώρο η παρουσίαση γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω με πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Βέβαια το στρες μου ήταν πολύ. Από μόνο του είναι δύσκολο. Πιέστηκα λίγο... Όλοι οι άνθρωποι της ΕΡΤ όμως ήταν γενναιόδωροι μαζί μου. Εγώ το είδα ως ταξίδι που μπήκα κάπως και βγήκα αλλιώς. Αν το ξανάκανα έχω σκεφτεί πώς θα μπορούσα να το απολαμβάνω περισσότερο και να κρατήσω μια απόσταση. Μου λείπουν οι άνθρωποι της εκπομπής. Ένα χρόνο μετά εισπράττω πολύ θετικά σχόλια και χαίρομαι» είπε μεταξύ άλλων η Νάντια Κοντογεώργη και συνέχισε λέγοντας:

«Τώρα πια δεν διαβάζω κριτικές για το θέατρο, για μένα μετράει η γνώμη των φίλων μου. Κάνω διαλογισμό. Είναι ένα “εργαλείο” που θα το συνιστούσα σε όλους».

Σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις των γύρω της και πώς η ίδια τις εκλαμβάνει, η Νάντια Κοντογεώργη τόνισε: «Οι πολύ έντονες αντιδράσεις κάπως με ταράζουν. Παλιά συμμετείχα στις εντάσεις, τώρα προσπαθώ να απομακρύνομαι. Όχι ότι κλείνομαι σε έναν δικό μου κόσμο απλώς θυμίζω στον εαυτό μου να μην χάνομαι».

Αναφερόμενη στην οικογένειά της, τους γονείς της και τον αδελφό της που ανήκει στην κυβέρνηση, η ηθοποιός και παρουσιάστρια σχολίασε: «Oι γονείς μου ανήκαν στη γενιά που θεωρούσαν ένα πτυχίο από κάποια επιστήμη ήταν αυτοπραγμάτωση. Το ότι ασχολήθηκα με το θέατρο ήταν η επανάστασή μου. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλές πολιτικές συζητήσεις. Πολύ κουραστικό! Ο πατέρας μου μας μεγάλωσε με την αρχή να έχουμε πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Ο αδελφός μου είναι ένας πολύ συγκινητικός άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη που αποφάσισε να προσφέρει μέσε από την πολιτική. Έχει δουλέψει πάρα πολύ και είναι στην κυβέρνηση για να προσφέρει. Είναι αδελφός μου, κάνει μια δουλειά όπως εγώ κάνω μία άλλη» τόνισε.

Όσο για το γκουγκλάρισμα του κοινού με το όνομά της, η ίδια σχολίασε: «Παλιότερα είχα γκουγκλάρει το όνομά μου να δω τι ψάχνει ο κόσμος». Kαι πρόσθεσε για το λήμμα «Νάντια Κοντογεώργη γάμος» που κάποιοι αναζητούν: «Ποιανού; Γιατί το πατάνε αυτό οι άνθρωποι; Θα γεννηθούμε, θα παντρευτούμε, θα κάνουμε παιδιά και θα πεθάνουμε ευτυχισμένες που υπηρετήσαμε τον σύζυγο; Με έχει απασχολήσει πολύ στο παρελθόν ο γάμος, προσπαθώ να αποτινάξω αυτά που δεν είναι δικά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved