Αποκαλυπτικός ο Mike: «Είμαι υιοθετημένος από 12 μηνών, δεν έχω κάποια μνήμη από πριν»
Showbiz

Αποκαλυπτικός ο Mike: «Είμαι υιοθετημένος από 12 μηνών, δεν έχω κάποια μνήμη από πριν»

Ο Μike παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τα παιδικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε το πώς υιοθετήθηκε από τους γονείς του, όταν ήταν σε ηλικία 12 μηνών. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες, που έχει αποκτήσει μέσα στα χρόνια το δικό του κοινό.

Ο Mike παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε για την οικογένειά του, που είναι το στήριγμά του στα πάντα. Ο τραγουδιστής μίλησε για την υιοθεσία του, που έγινε όταν εκείνος βρισκόταν σε ηλικία 12 μηνών, ενώ τονίζει ότι η μητέρα του είναι ο, τι καλύτερο του συνέβη!

Είσαι μοναχοπαίδι και πρόσφατα δήλωσες πώς είσαι υιοθετημένος...

Εμένα μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό. Δεν είναι κάτι που έχει κλονίσει το μέσα μου. Άλλωστε είμαι υιοθετημένος από 12 μηνών, δεν έχω κάποια μνήμη από πριν. Αυτοί είναι οι γονείς μου. Κάποια στιγμή, στην εφηβεία, ήθελα να μάθω τους βιολογικούς μου γονείς, αλλά κάποτε αυτό μου πέρασε. Κατάλαβα ότι δεν πήγαζε από καμία πραγματική ανάγκη μέσα μου, ήταν περισσότερο εφηβική περιέργεια. Σαν παιχνίδι.

Δεν είχες την ανάγκη να μάθεις από πού κατάγεσαι; Το γενεαλογικό σου δέντρο;

Τι να σου πω; Όταν φτάσω 50 μπορεί. Προς το παρόν, προσπαθώ να μετράω τις ευλογίες στη ζωή μου. Το ότι έχω την τύχη να έχω αυτούς τους γονείς για μένα είναι ευλογία και μια ευλογία καλύτερα είναι να ευχαριστείς που σου συνέβη και να μην την πειράζεις.

Έχείς ρωτήσει πώς σε διάλεξαν;

Ήταν καρμικό. Σαν να έπρεπε να γίνει. Σαν να ήμασταν οικογένεια ή μάλλον σαν να έπρεπε να γίνουμε οικογένεια. Κάλεσαν τους γονείς μου στο ίδρυμα, τους ανακοίνωσαν ότι υπήρχε ένα παιδί και η μάνα μου όταν με είδε με πήρε αγκαλιά. Εγώ αμέσως ξάπλωσα στο στήθος της και λέει η μάνα μου «αυτό είναι το παιδί μου». Ούτε αντέδρασα ούτε τίποτα.Ήταν λες και ήταν η μάνα μου εξαρχής. Ό,τι καλύτερο μου έχει φέρει η ζωή.

Για τα τατουάζ δεν αντιδρούν;

Για μένα τα τατουάζ είναι τέχνη. Ο καθένας βέβαια έχει διαφορετική αντίληψη. Στην αρχή προφανώς και δεν τους άρεσαν, αλλά βαρέθηκαν να γκρινιάζουν και τώρα τα συνήθισαν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved