Μike: «Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, ήταν σαν να βρέθηκα στο σημείο μηδέν»
Showbiz

Μike: «Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, ήταν σαν να βρέθηκα στο σημείο μηδέν»

Ο Mike παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την περίοδο που είχε καρκίνο, μιας και στα 27 του διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις. 

Η μεγάλη ανατροπή στη ζωή του Mike την περίοδο που είχε ανέβα στο ασανσέρ της επιτυχίας και ανέβαινε προς τα πάνω -συνεργασίες με Βίσση και Φουρέιρα- έγινε όταν στα 27 του διαγνώστηκε με καρκίνο στους άρχεις. Κάτι που έφερε μεγάλη αλλαγή στη ζωή και τη σκέψη του, αναγκάζοντάς τον να αναπρογραμματίσει τις προτεραιότητές του.

Ο Mike παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μοιράστηκε με το κοινό όλα του τα συναισθήματα για την ημέρα που έμαθε ότι έχει καρκίνο, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει και το πώς το διαχειρίστηκε αργότερα, μιας και ήταν κάτι αρκετά δύσκολο για εκείνον.

Πώς ήταν εκείνη η μέρα;

Σαν να βρέθηκα στο σημείο μηδέν.Ήταν μια συγκλονιστική, σχεδόν
τρομακτική ανακοίνωση από το γιατρό μου. Δεν περίμενα ποτέ να μου συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν αυτό που λέμε "γιατί σε εμένα;" Ήταν κάτι που με κλώνισε, μου άλλαξε όλη μου τη ζωή, όσα πίστευα. Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου, άλλαξε όλη η οπτική μου.

Οριακές καταστάσεις -και ειδικά ασθένειες- μας κάνουν να αναθεωρούμε πολλά.

Ακριβώς έτσι . Πιο παλιά ήμουν πιο αντιδραστικός, πιο έντονος χαρακτήρας, υποδαύλιζε τις καταστάσειςε για να είναι όλα στο κόκκινο, ενώ τώρα είμαι πολύ πιο ήρεμος, κατάλαβα ότι η τελειότητα δεν υπάρχει, το μέλλον είναι κάτι που απλώς σχεδιάζουμε αλλά ανά πάσα στιγμή μπορούν να ανατραπούν όλακ αι δεν έχουμε καμια σιγουριά, πλην των ανθρώπων που μας αγαπούν.

Και το μάθημα που πήρες;

Το να είμαι πιο ζεν. Αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν μπορείς να κλάψεις ή να στραβώσεις με αυτό. Σαφώς πέρασα και το διάστημα της θλίψης- δεν μπορείς να αποφύγεις αυτά τα συναισθήματα- αλλά μετά από ένα μήνα σηκώθηκα και είπα ότι η ζωή συνεχίζεται με τους όρους της.

Τον θάνατο τον σκέφτεσαι;

Δεν με φοβίζει. Είμαι πολού συμφιλιωμένος με την ιδέα. Απλώς αν είναι να φύγω, και ελπίζω μετά από πολλά, αλλά πολλά χρόνια, θέλω να φύγω χωρίς να ταλαιπωρηθώ, ούτε εγώ ούτε οι άλλοι δίπλα μου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved