Mike: «Με την Έλενα Τσαγκρινού δεν μιλάμε... Δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε»
Showbiz

Mike: «Με την Έλενα Τσαγκρινού δεν μιλάμε... Δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε»

Εδώ και λίγο καιρό, ο Mike και η Έλενα Τσαγκρινού τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια σχέσης. 

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, με άπειρες αναρτήσεις και δηλώσεις, ήταν ο Mike με την τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού, που αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Που τα πέντε χρόνια σ’αυτή την ηλικία θεωρούνται ολόκληρη ζωή.

Ο Μike σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town μίλησε για τη σχέση που έχουν σήμερα, ενώ παράλληλα τόνισε πώς δεν μιλάνε πιά.

Αλήθεια, γιατί χωρίσατε;

Γιατί υπάρχει ένα σημείο στις σχέσεις που λες ότι ή θα σταματήσεις ή θα ζήσεις μ’ αυτό και θα συμβιβαστείς. Τελικά αποφασίσαμε και οι δύο πως το καλύτερο για την εξέλιξή μας θα ήταν να χωρίσουμε. Και νομίζω πως και οι δύο πήραμε την πιο σωστή απόφαση.

Τώρα υπάρχει κάτι μόνιμο στη ζωή σου;

Όχι. Δεν μου λείπει μια σχέση, μου αρέσει που είμαι μόνος μου. Απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου, όχι τη μοναξιά μου.

Ποια είναι η διαφορά;

Η μοναχικότητα είναι επιλογή. Η μοναξιά είναι μια ανάγκη που πρέπει να καλύψεις, ένα κενό. Εγώ δεν νιώθω να υπάρχει κανένα κενό να καλύψω στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή. Δεν έχω καμία ανάγκη να κάνω σχέση. Γενικά είμαι μοναχικός τύπος.

Μιλάτε με την Έλενα;

Όχι, δεν μιλάμε καθόλου, δεν υπάρχει λόγος. Ούτε υπάρχει και
κάτι άσχημο μεταξύ μας, φυσιολογικά χωρίσαμε.

Ποιοι είναι οι λόγοι για να χωρίσεις και μιλάω γενικά.

Η απιστία, το ψέμα, η υποκρισία. Αυτά νομίζω. Και φυσικά να τελειώσει ο έρωτας.

Εσύ τα έχεις κάνει αυτά;

Φυσικά. Αλλά μικρός, όταν ήμουν «στα κάγκελα». Αρκετά πράγματα έχω κάνει. Πρέπει να συλλέγουμε εμπειρίες. Αν δεν έχεις ζήσει, δεν έχεις και κάτι να πεις. Ας πούμε, το θέμα της υγείας με ωρίμασε. Επίσης εγώ τα έκανα όλα στο τέρμα. Δεν είχα όρια. Είχα σχέσεις τις ζούσα στο τέρμα, έβγαινα θα το τερμάτιζα, μπορεί να έμενα και τρεις μέρες άυπνος, θα έκανα γυμναστική και εκεί.

Τα ζούσα όλα. Τώρα έχω ωριμάσει. Τώρα θέλω ποιοτικά πράγματα. Δηλαδή να πάω για καφέ με ένα φίλο μου που θα πούμε κάτι ουσιαστικό. Μου αρέσει η ήρεμη ζωή τώρα. Περιμένω να αρχίσω τα χειμερινά μου μπάνια και η τελευταία μου συνήθεια είναι να κάνω κρύα ντους κάθε πρωί. Μου κάνει πραγματικά καλό. Το έχω ζήσει πολύ το έξω. Προτιμώ να ξυπνάω το πρωί στις 6.30 και να πηγαίνω με την Μπέλα βόλτα. Με την Μπέλα είμαστε σαν μπαμπάς με κόρη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved