Μαρίνα Ασλάνογλου: «Εγώ δεν ζητώ από τους ανθρώπους. Αν θέλω κάτι, το κάνω μόνη μου»
Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Εγώ δεν ζητώ από τους ανθρώπους. Αν θέλω κάτι, το κάνω μόνη μου»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον ρόλο της στη σειρά της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι, όπου την απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν.

  • Τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον στο ρόλο της Ευαγγελίας Καλίρη;

Κατ’ αρχάς, το γεγονός ότι είναι πολύ διαφορετική από εμένα. Κάνει πράγματα που εγώ δεν θα έκανα. Έχει μια παράλληλη ζωή σε σχέση με την οικογένειά της. Για εμένα αυτό είναι αβάσταχτο να το σκεφτώ ως άνθρωπος. Ότι κρύβω, δηλαδή, ένα τόσο μεγάλο μυστικό από τους δικούς μου και ουσιαστικά τους εκθέτω σε κίνδυνο.

  • Μετά τη δολοφονία της αποκαλύπτονται σιγά σιγά κομμάτια της κρυφής ζωής της.

Ο ρόλος της έχει χτιστεί πολύ ωραία και ειδικά στο 16ο επεισόδιο, όπου δόθηκαν εξηγήσεις μέσα από σκηνές οι οποίες έχουν ήδη παιχτεί. Μπορεί το κοινό να μην καταλάβαινε γιατί αυτή η γυναίκα φώναζε στην κόρη της, γιατί ήταν τόσο αυστηρή, γιατί ήταν κάπως απέναντι στον άντρα της. Εξηγήθηκαν κάποια πράγματα. Όντως φοβόταν για τη ζωή της, διότι δεχόταν απειλές εξαιτίας του δανείου που είχε πάρει.

  • Σας αρέσει ο ρόλος;

Πολύ! Είναι πολύ δυναμική, πολύ αυταρχική, πολύ ο άντρας του εαυτού της, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχει και μια πολύ καλή πλευρά. Αγαπούσε την οικογένειά της. Βεβαίως, αυτή η... καραμέλα πως «ό,τι κάνω το κάνω για εσάς» είναι κάτι που δεν της το ζήτησε κανείς. Όταν λες σε έναν άνθρωπο «για να έχουμε τη ζωή που έχουμε, τρέχω για όλα εγώ», ο άλλος σου απαντά «ναι, αλλά δεν σ’ το ζήτησα». Οι άνθρωποι μπορεί να αρκεστούν σε πολύ λιγότερα.

  • Σας έχουν πει κάτι τέτοιο στην προσωπική σας ζωή;

Εγώ δεν ζητώ από τους ανθρώπους. Αν θέλω κάτι, το κάνω μόνη μου. Δεν μου αρέσει να υποχρεώνομαι. Δεν μου έχει τύχει, όμως, ουσιαστικά, για να πω την αλήθεια, είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου στο 7 Μέρες TV.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved