Νίτσα Μαρούδα: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ - Πότε θα γίνει η κηδεία της
Showbiz

Νίτσα Μαρούδα: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ - Πότε θα γίνει η κηδεία της

Από ανακοπή έφυγε σε ηλικία 87 ετών η ηθοποιός Νίτσα Μαρούδα

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τα social media ενώ η Φίνος Φιλμ με την οποία η γνωστή ηθοποιός είχε συνεργαστεί σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της, θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο.

Με ανάρτηση στα social media η κινηματογραφική εταιρία παραγωγής έγραψε στη λεζάντα μίας υπέροχης φωτογραφίας της Νίτσας Μαρούδα:

«Σήμερα τα ξημερώματα, η Νίτσα Μαρούδα πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων, σε ηλικία 87 ετών. Ένα ακόμα αστέρι του ελληνικού σινεμά αποφάσισε να λάμπει πλέον από ψηλά. Με ιδιαίτερη ομορφιά, ραφινάτο στυλ και αυθόρμητο νάζι, η Νίτσα Μαρούδα μας χάρισε αξιομνημόνευτες ερμηνείες, κυρίως σε κωμωδίες. Αξέχαστος θα μείνει ο ρόλος της στην ταινία «Ο Μικές Παντρεύεται» πλάι στον Γιάννη Βογιατζή, αλλά και στο «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια» υποδυόμενη την υπηρέτρια της Μαίρης Αρώνη. Με την Φίνος Φιλμ συνεργάστηκε σε 14 ταινίες, μεταξύ των οποίων «Ο Κατήφορος», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης», «Η Ωραία του Κουρέα» κ.α.».

Στην ανάρτηση της Φίνος Φιλμ αναφέρεται και το πότε φίλοι, συγγενείς και άλλοτε συνάδελφοι, θα πουν στη Νίτσα Μαρούδα το τελευταίο «αντίο». Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 16:30 στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Αντίο γλυκιά μας Νίτσα...»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved