Νίτσα Μαρούδα: Η συνέντευξη που δεν έγινε ποτέ και η χρόνια κατάθλιψη!
Showbiz

Νίτσα Μαρούδα: Η συνέντευξη που δεν έγινε ποτέ και η χρόνια κατάθλιψη!

Βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο για τον ξαφνικό θάνατο της Νίτσας Μαρούδα, στα 87 της χρόνια, από ανακοπή. 

Η ηθοποιός, η οποία μεσουράνησε τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου υποδυόμενη συνήθως μία αφελή ξανθιά έφυγε από τη ζωή σήμερα, γεγονός που αποκάλυψε μέσω των social media ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου το μεσημέρι και φίλοι, συγγενείς και άλλοτε συνεργάτες της θα της πουν το τελευταίο αντίο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας μέσα από ανάρτησή του αποκαλύπτει ένα άγνωστο παρασκήνιο που διαδραματιζόταν τις τελευταίες μέρες της ζωής της, όπως λέει, όταν ετοιμάζονταν να κάνουν μία συνέντευξη που όμως δεν έγινε ποτέ. Συγκεκριμένα έγραψε σε προσωπική του σελίδα στα social media:

«Πριν από μία εβδομάδα περίπου, είχαμε μιλήσει. Μιλούσαμε πολύ συχνά. Δώσαμε ραντεβού να βρεθούμε να κάνουμε τη μοναδική τηλεοπτική συνέντευξη στη ζωή της για τις Αλήθειες με τη Ζήνα. Η Νίτσα Μαρούδα (η κόρη της είχε παντρευτεί τον Βαγγέλη Μεϊμεράκη της Ν.Δ.) δεν είναι πια κοντά μας. Μου εξήγησε ότι έπασχε από χρόνια κατάθλιψη και ήθελε κάτι να την ανεβάσει. Έτσι και πείστηκε να δώσει αυτή τη συνέντευξη που τελικά δεν έγινε ποτέ. Πριν δύο χρόνια με είχε τιμήσει με μια μοναδική συνέντευξη στην Espresso. Σήμερα έφυγε από τη ζωή. Καλό ταξίδι αγαπημένη (η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 16,30 στο κοιμητήριο του Χαλανδρίου)».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved