Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μιμήθηκαν θρυλικό ζευγάρι και ενθουσίασαν τους followers τους
Showbiz

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μιμήθηκαν θρυλικό ζευγάρι και ενθουσίασαν τους followers τους

Τι και αν το Halloween έχει περάσει η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα μοναδικό πάρτι το περασμένο Σάββατο στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι θέλησε να ζήσει το έθιμο του εξωτερικού και έτσι προσκάλεσε τους φίλους του σε ένα φαντασμαγορικό πάρτι μεταμφιεσμένων που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστος.

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν ντυθεί στα πλαίσια του Halloween και όπως ήταν αναμενόμενο η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έκλεψαν τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα το φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι επέλεξε να μεταμφιεστεί σε Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι αντίστοιχα, ένα από τα πιο θρυλικά ζευγάρια του Hollywood.

Να σας θυμίσουμε πως η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης το καλοκαίρι παντρεύτηκαν σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στα Φαλάσαρνα Χανίων στην Κρήτη παρουσία καλών φίλων και στενών συγγενών.

Φυσικά εικόνες και βίντεο από τον γάμο τους έγιναν viral στα social media όπου η όμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι πολύ ενεργή και κέρδισαν τις πιο ζεστές ευχές των followers τους για βίον ανθόσπαρτον.

Μάλιστα, το ζευγάρι μετά τον θρησκευτικό γάμο του στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής στα Φαλάσαρνα, βρέθηκαν σε μία καταπληκτική τοποθεσία της περιοχής και αντάλλαξαν ξανά όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, αλά... Χόλιγουντ.

Εκεί ο Μάριος Καπότσης είπε ένα πολύ τρυφερό «Σ' αγαπώ» στη γυναίκα του ενώ εκείνη μιλώντας σε άπταιστα αγγλικά αναφέρθηκε στον άντρα της ζωής της με τα πιο γλυκά λόγια, τονίζοντας πως αυτός ήταν ο άνθρωπος που την έπεισε να αλλάξει γνώμη για τον γάμο και τελικά να παντρευτεί.

Ενδιάμεσα στους δύο γάμους, η Κόνι Μεταξά η οποία μετακινήθηκε από το ένα σημείο στο άλλο με ένα κάμπριο αυτοκίνητο αντίκα μαζί με τον Μάριο Καπότση, θέλησε να κάνει και μία... τρελή φωτογράφηση, προκαλώντας φυσικά το γέλιο τόσο των περαστικών όσο και των καλεσμένων που δεν καταλάβαιναν ακριβώς τι συμβαίνει.

Δείτε στην gallery την μεταμφίεση τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved