Showbiz

Mente Fuerte: Έκανε τατουάζ τον αδικοχαμένο Mad Clip στο μεγαλύτερο μέρος του χεριού του

O θάνατος του τράπερ Mad Clip έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του, οι οποίοι προσπαθούν 14 μήνες μετά τον χαμό του να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους.

Ο γνωστός τράπερ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και είχε αρκετούς φίλους από τον χώρο της τραπ μουσικής σκηνής, οι οποίοι μέχρι και σήμερα τον τιμούν με κάθε τρόπο και προσπαθούν κι εκείνοι με την σειρά τους να κρατήσουν την μνήμη του ζωντανή.

Έτσι, ο Mente Fuerte θέλοντας να τιμήσει τον καλό του φίλο έκανε τατουάζ με το πρόσωπο του αδικοχαμένου Mad Clip στο χεριού του. Ο ίδιος το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από μία φωτογραφία που έδειχνε το εντυπωσιακό σχέδιο.

«Για πάντα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Mente Fuerte και μέσα σε λίγα λεπτά το στιγμιότυπο αυτό συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια.

Να σας θυμίσουμε πως ο Mad Clip υπέκυψε στις βαρύτατες κακώσεις που υπέστη στο θανατηφόρο τροχαίο. Ο θάνατός του όμως, πιθανότατα, δεν ήταν ακαριαίος.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του, το οποίο σημαίνει ότι ζούσε, έστω και για λίγη ώρα, αλλά ζούσε μετά το τροχαίο», είχε αναφέρει στο Live News ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου.

Πληροφορίες της εκπομπής ανέφεραν επίσης ότι ο δημοφιλής τράπερ, έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

«Η ταχύτητα ήταν μεγάλη. Ό,τι ζώνη και να φορούσε, δε θα μπορούσε να τον σώσει», είχε συμπληρώσει ο ιατροδικαστής.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved