Ο Κώστας Παπαδόπουλος βαφτίζει την κόρη του και το gossip-tv έχει όλες τις λεπτομέρειες
Showbiz

Ο Κώστας Παπαδόπουλος βαφτίζει την κόρη του και το gossip-tv έχει όλες τις λεπτομέρειες

Ο πρώην Survivor Κώστας Παπαδόπουλος βαφτίζει την κόρη του!

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους ετοιμάζονται να ζήσουν ο Κώστας Παπαδόπουλος και η σύζυγός του, Μαρίνα Μαριάδου αφού την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα βαφτίσουν την μεγάλη τους κόρη και τα βαφτιστικά της μικρής είναι ένα όνειρο.

Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγιά Σουμελά Αχαρναί το μεσημέρι της Κυριακής (13-11) και το απόγευμα θα ακολουθήσει γλέντι στο εστιατόριο «Βυζάντιο». Το gossip-tv.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από τα απίθανα βαφτιστικά της μικρής, η οποία θα πάρει το όνομα Ελπίδα.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες το φορεματάκι είναι σε λευκό του πάγου με απίθανες λεπτομέρειες συνδυασμένο με φανταστικό παλτό και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Οι μπομπονιέρες έχουν διακοσμητικό το ελαφάκι ενώ τα μαρτυρικά για τις γυναίκες είναι βραχιολάκια σε χρυσό χρώμα ενώ για τους άντρες διακριτικά κομπολόγια στις ίδιες αποχρώσεις.

Και όλα αυτά δια χειρός Φαίδρας Θεοδωρίδου (Fedra Creations) που ξέρει πάντα να επιμελείται στην εντέλεια σημαντικές στιγμές.

Δες στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv τι δήλωσε ο ευτυχισμένος μπαμπάς και φυσικά απίθανες φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved