Η «θεία Μπεμπέκα» αποχαιρετά τη Μίνα Αδαμάκη και συγκινεί: «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου»
Showbiz

Η «θεία Μπεμπέκα» αποχαιρετά τη Μίνα Αδαμάκη και συγκινεί: «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου»

Συντετριμμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος με την απώλεια της Μίνας Αδαμάκη η οποία έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 11/11 μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. 

«Είναι μεγάλη απώλεια γιατί ήταν μια εξαιρετική ηθοποιός, εξαιρετικός άνθρωπος. Θυμάμαι πόσο ωραία περάσαμε, τρία χρόνια που παίζαμε στις “Τρεις Χάριτες” και πόσο ωραία περάσαμε στα παρασκήνια. Από τις πρόβες, όλο χαρά ήμασταν. Την θαύμαζα ως ηθοποιό, μακάρι να είχαν όλοι τα προσόντα που είχε η Μίνα», είπε η Άννα Κυριακού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open η οποία υποδυόταν στη θρυλική κωμική σειρά του Μιχάλη Ρέππα, τις «Τρεις Χάριτες», τη θεία Μπεμπέκα.

Η μεγάλη ηθοποιός με δηλώσεις της και στην Espresso έδειξε συγκλονισμένη από τη συγκεκριμένη απώλεια και αρκέστηκε να πει για εκείνη: «Γλυκύτατή μου Μίνα. Πίστευα ότι θα το ξεπεράσεις και θα είναι ένα ψέμα η αρρώστια σου. Μάθαινα νέα σου. Ταλαιπωρήθηκες, γλυκό μου και καλόκαρδο κορίτσι. Ό,τι και να πω εγώ για εσένα είναι πολύ λίγο μπροστά στην καλοσύνη που εξέπεμπες. Περάσαμε μαζί τρία ολόκληρα χρόνια με παρασκήνια που όμοιά τους δεν είχα ξαναπεράσει με άλλους συναδέλφους. Πόσα γέλια, πόσες αγκαλιές, πόσες υπέροχες στιγμές μαζί. Γλυκιά μου Μίνα, καλό ταξίδι και φωτεινό. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά, στο μυαλό και στις αναμνήσεις μου».

Άγνωστο παραμένει ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία της Μίνας Αδαμάκη για την οποία, λίγες μέρες πριν είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα που την ήθελαν νεκρή. Όπως είχε αποκαλύψει εκείνες τις μέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μίνα Αδαμάκη πράγματι βίωνε έναν μεγάλο Γολγοθά, όμως δεν αναφερόταν με λεπτομέρειες στην κατάσταση της υγείας της που κάθε μέρα που περνούσε επιδεινωνόταν. Τελικά, η ηθοποιός για την οποία οι συνάδελφοί της μόνο καλά λόγια είχαν να πουν, έχασε το απόγευμα της Παρασκευής τη μάχη για τη ζωή η οποία ήταν άνιση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved