Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν με πόνο ψυχής τη Αδαμάκη: «Στο καλό Μίνα μου»
Showbiz

Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν με πόνο ψυχής τη Αδαμάκη: «Στο καλό Μίνα μου»

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούν οι καλλιτέχνες τη Μίνα Αδαμάκη η οποία έφυγε από τη ζωή χθες το απόγευμα (11/11).

Η αγαπημένη ηθοποιός έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο τον τελευταίο καιρό και άφησε χθες την τελευταία της αναπνοή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα 78 της χρόνια.

Όλοι όσοι μίλησαν για εκείνη, μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για το ήθος, τη δημιουργικότητα και την αγάπη που είχε η Μίνα Αδαμάκη για την τέχνη που υπηρετούσε.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει λανθασμένα ότι είχε φύγει από τη ζωή η Μίνα Αδαμάκη, κάτι που ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν είχε επιβεβαιώσει τότε. Όπως είπε στην εκπομπή Open Weekend, ο ίδιος μιλούσε με άτομο του στενού συγγενικού περιβάλλοντος της ηθοποιού ο οποίος χθες επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου της.

Όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας ρωτήθηκε για το πότε θα γίνει η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε ότι είναι μία πληροφορία που θα γνωρίζει αργότερα μέσα στην ημέρα.

Ηθοποιοί που εργάστηκαν μαζί της και τη γνώρισαν καλά, μίλησαν με τρυφερό τρόπο για εκείνη.

«Ήταν από τις πιο στενές μου συνεργάτιδες, ένα σπάνιο πλάσμα, αφιερωμένο στο θέατρο. Αυτή ήταν ένα κομμάτι από τη θεατρική μου ζωή» είπε ο Σταμάτης Φασουλής για εκείνη.

«Ποτέ η Μίνα δεν παύει να είναι η τηλεοπτική αδελφή μου, το μέλος της πρώτης τηλεοπτικής μου οικογένειας» αρκέστηκε να πει ο Μιχάλης Ρέππας για εκείνη.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είπε από την πλευρά του: «Είναι πολύ λυπηρό, πολύ στενάχωρο, να φεύγει ένας άνθρωπος τέτοιος, μία από τις τρεις Χάριτες. Ηθοποιός μεγάλης ακρίβειας... Αχ... Είναι τόσα πολλά που μπορεί να πει κανείς και φαίνονται τόσο τετριμμένα.

Με τη Σμαράγδα Καρύδη είχαν συνεργαστεί στην Εθνική Ελλάδας και η ηθοποιός είπε για τη Μίνα Αδαμάκη: «Ήταν πάρα πολύ γλυκιά. Ήταν χαμηλών τόνων, ήταν πάρα πολύ βοηθητική με εμάς τους νεότερους. Ήταν απόλαυση να συνεργάζεσαι μαζί της».

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε για εκείνη: «Η Μίνα Αδαμάκη υπήρξε ένα υπέροχο πλάσμα. Αξιόλογη, ώριμη από κούνια, ταλαντούχα μέχρι βαθμού Ιουνέσκο και αποφασισμένη. Βάδισε απόλυτα τον δρόμο που ονειρεύτηκε. Την γνώρισα το 1981 στην πρώτη μας επιθεώρηση «Της Ελλάδας το κάγκελο» και την αγάπησα ένεκα της παιδικής μου συνήθειας να αγαπώ την σπανιότητα. Στο καλό Μίνα μου. Η φωνή σου δεν υπάρχει πια αλλά μη φοβάσαι, δεν υπάρχει και κανενός».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved