Η Νένα Μεντή αποχαιρετά τη Μίνα Αδαμάκη: «Έχω βαθιά θλίψη»
Showbiz

Η Νένα Μεντή αποχαιρετά τη Μίνα Αδαμάκη: «Έχω βαθιά θλίψη»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών η πολύ αγαπημένη ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη και η Νένα Μεντή την αποχαιρετά. 

Εδώ και ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία για επιδείνωση της υγείας της, ενώ νοσηλευόταν όλον αυτόν τον καιρό στο νοσοκομείο. Η Μίνα Αδαμάκη έγραψε ιστορία ως Ειρήνη στην ιστορική σειρά «Τρεις Χάριτες». Ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, ενώ η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο ως μαθήτρια του Θεάτρου Τέχνης.

Ήταν μια χαρισματική προσωπικότητα που ξεχώριζε για το ήθος της. Μια εξαιρετική ηθοποιός που άφησε το στίγμα της σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση. Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή στα 78 της χρόνια, έχοντας παλέψει με τον καρκίνο και αφήνοντας πίσω της μία σπουδαία παρακαταθήκη.

Γεννημένη στο Βόλο, αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το όνειρο της όμως ήταν η υποκριτική. Την πρώτη της θεατρική παράσταση την έδωσε φορώντας κάτι σεντόνια μπροστά στον καθρέφτη της μετά από κάποια μονόπρακτα του Τσέχοφ που είδε στην πατρίδα της σε ηλικία 14 ετών. Συνέχισε να δίνει παραστάσεις στην τρίπατη σκάλα του σπιτιού της στη Μακρινίτσα και ονειρευόταν ότι ανεβαίνει στη σκηνή.

Το όνειρο της-παρά τις έντονες αντιδράσεις των γονιών της-άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά όταν ξεκίνησε να σπουδάζει στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν. Ο Κουν ήταν εκείνος που διέκρινε το μεγάλο της ταλέντο ωθώντας της προς την κωμωδία.

Διέγραψε λαμπρή πορεία στο θέατρο. Ίδρυσε τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής. Ο ρόλος όμως που την έκανε ευρύτερα γνωστή και κυρίως αγαπητή στο κοινό ήταν αυτός της Ειρήνης Χαρίτου, στην θρυλική κωμική σειρά του MEGA, «Τρεις Χάριτες» δίπλα στην Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Νένα Μεντή.

Πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες στις οποίες πάντα ξεχώριζε. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Ελάχιστοι γνώριζαν τη σκληρή μάχη που έδινε, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την υγεία της. Η Μίνα Αδαμάκη έχασε τελικά τη μάχη με τον καρκίνο σήμερα το απόγευμα.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μίλησε για τη Μίνα Αδαμάκη η Νένα Μεντή.

Διαβάστε επίσης

Μίνα Αδαμάκη: Μία... Χάρις στην αιωνιότητα - Το twitter θρηνεί

Μίνα Αδαμάκη: Στην εκπομπή Mega Καλημέρα είχε δώσει την τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη

Μίνα Αδαμάκη: Η τελευταία εμφάνιση στο θέατρο και ο ρόλος στις Τρεις Χάριτες που «έγραψε» ιστορία

Πέθανε η Μίνα Αδαμάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved