Η Ελένη Ράντου είχε γενέθλια! Η ηλικία της & αποκλειστικό βίντεο από τη στιγμή που έσβησε το κεράκι!
Showbiz

Η Ελένη Ράντου είχε γενέθλια! Η ηλικία της & αποκλειστικό βίντεο από τη στιγμή που έσβησε το κεράκι!

Η Ελένη Ράντου φέτος «δίνει ρέστα» με το «Πάρτι της ζωής μου», έναν καταπληκτικό μονόλογο που η ίδια έγραψε, στο θέατρο Διάνα.

Η ερμηνεία της είναι εξαιρετική και σας γράψαμε γι΄αυτό πριν από λίγες ημέρες αφού παρακολουθήσαμε την παράσταση που είναι συνεχώς sold out!

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της χθες. Έγινε 57 ετών και μετά το τέλος της παράστασης έσβησε κι ένα κεράκι πάνω στη σκηνή, συγκινημένη!

Η Ελένη Ράντου γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1965 στο Αιγάλεω Αττικής όπου και μεγάλωσε και κατάγεται από τα Χανιά. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα πέρασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε ως αριστούχος.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1983, σε ηλικία μόλις 20 ετών, μέσα από την σειρά της ΕΡΤ «Ουράνιο Τόξο», όπου είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε και στην σειρά «Η Κυρία Ντορεμί», έχοντας τον ρόλο της Ελευθερίας.

Τη συνέχεια της πορείας της την γνωρίζετε πολύ καλά!

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που η ηθοποιός σβήνει το κεράκι στο θέατρο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved