Κώστας Παπαδόπουλος- Μαρίνα Μαριάδου: Βάφτισαν την κόρη τους!
Showbiz

Κώστας Παπαδόπουλος- Μαρίνα Μαριάδου: Βάφτισαν την κόρη τους!

Η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή, μιας και ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος, μαζί με την γυναίκα του, Μαρίνα Μαριάδου, βάφτισαν την μεγαλύτερη κόρη τους. 

Από τα στιγμιότυπα που είδαμε, στην βάφτιση της μικρής παρευρέθηκε πλήθος επώνυμων καλεσμένων, οι οποίοι και ευχήθηκαν στην οικογένεια του Κώστα Παπαδόπουλου τα καλύτερα!

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους έζησαν σήμερα (13-11) ο Κώστας Παπαδόπουλος μαζί με την σύζυγό του, Μαρίνα Μαριάδου, μιας και βάφτισαν την μεγαλύτερη κόρη τους, στην οποία και έδωσαν το όνομα Ελπίδα.

Υπενθυμίζεται ότι το gossip-tv είχε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα για το ζευγάρι, προβάλλοντας και αποκλειστικές φωτογραφίες από τα βαφτιστικά που επέλεξαν για την κόρη τους, Ελπίδα, τα οποία ήταν Και δια χειρός Φαίδρας Θεοδωρίδου (Fedra Creations) που ξέρει πάντα να επιμελείται στην εντέλεια τέτοιου είδους σημαντικές στιγμές.

Δείτε στην παρακάτω Gallery μερικές φωτογραφίες από τα βαφτιστικά της μικρής:

Όλα πήγαν υπεροχα και το πρωί της Κυριακής 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της μικρής Ελπίδας στον Ιερό Ναό Παναγιά Σουμελά Αχαρναί. Η Μαρίνα Μαριάδου ήταν μια κούκλα και είχε επιλέξει ένα μίντι φούξια φόρεμα, το οποίο της πήγαινε φανταστικά ενώ έλαμπε από ευτυχία!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την βάφτιση της μικρής:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved