Ιωάννα Σιαμπάνη: Η νέα φώτο με τον νεογέννητο γιο της «στάζει» αγάπη
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Η νέα φώτο με τον νεογέννητο γιο της «στάζει» αγάπη

Την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία πριν από ένα μήνα περίπου έγινε μανούλα για πρώτη φορά. 

Η influencer και επιχειρηματίας που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My style Rocks υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο της, ο οποίος θα πάρει το όνομα Φώτιος.

H Iωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και από την πρώτη στιγμή που η ίδια έμαθε για την εγκυμοσύνη της, δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της και για αυτό άλλωστε μοιραζόταν και πολλά στιγμιότυπα από όλο το ταξίδι της εγκυμοσύνης της μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Αυτό όμως δεν άλλαξε, καθώς η Ιωάννα Σιαμπάνη από την στιγμή που έφερε στον κόσμο τον μπόμπιρα της μοιράζεται μαζί μας διάφορες στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, την οποία και απολαμβάνει στο έπακρο.

Η τρυφερή μανούλα καθημερινά βλέπει το γιο της να μεγαλώνει και το μόνο που κάνει είναι να "λιώνει".

Η Ιωάννα Σιαμπάνη, αυτή τη φορά θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, με μια τρυφερή φωτογραφία του γιου της. Όπως θα δείτε, η ευτυχισμένη μανούλα θηλάζει το μωρό της και φαίνεται πως αυτή είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της με τον πρίγκιπα της.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved