Μαρία Ιωαννίδου: «Την πρόταση γάμου αντί για τον Φρέντυ, μου την έκανε η Ναταλία»
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Την πρόταση γάμου αντί για τον Φρέντυ, μου την έκανε η Ναταλία»

Η Μαρία Ιωαννίδου είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς και μας έχει χαρίσει πολλές όμορφες τηλεοπτικές στιγμές.

Η ίδια σε κάθε της συνέντευξη είναι άκρως αποκαλυπτική και δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τον άνθρωπο που την έκανε να χάσει την περιουσία της αλλά και για τον Φρέντυ Γερμανό.

Μιλήστε μας για αυτή την επταετία που πέρασε όταν χάσατε την περιουσία σας; Εμπιστευτήκατε για πρώτη φορά λάθος άνθρωπο;

Κάποτε πρέπει να πω και το όνομα της. Έλενα την έλεγαν. Ήταν μία δήθεν φίλη που της εμπιστεύτηκα τη σχολή μου στη Γλυφάδα. Ο Φρέντυ μου είχε αφήσει χρήματα για να κάνω τη σχολή μου και ήθελε να με έχει ασφαλή. Αυτά τα χρήματα τα έδωσα όντως για τη σχολή μου. Αυτή μου παρίστανε τη φίλη, κάναμε μία εταιρεία δυστυχώς και σε αυτήν με έβαλε διαχειρίστρια. Δεν πλήρωνε επί 7 χρονιά και μου ήρθε ξαφνικά ένα τεράστιο ποσό και έχασα το σπίτι μου στο Μάτι, πίνακες και μπιζού. Έγινα από άνετη φτωχή. Έχασα τα πάντα διότι δεν πλήρωσε τίποτα. Ήταν ένα μεγάλο λάθος της ζωής μου. Θυμάμαι ακόμη και συγκινούμαι, τον Φρέντυ να μου λέει εγώ φεύγω και σου αφήνω αυτά τα χρήματα, να προσέχεις κι εγώ δεν πρόσεξα.

Τι έχετε κρατήσει από τον Φρέντυ Γερμανό;

Τα πάντα ήταν ο άντρας της ζωής μου. Η οικογένεια μου, ο εραστής μου, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου. Εγώ αγαπάω πολύ τη Ναταλία Γερμανού. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ απλώς δεν υπάρχει χρόνος για να βρισκόμαστε. Την πρόταση γάμου αντί για τον Φρέντυ η Ναταλία μου την έκανε. Του λέει μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή την ξανθιά, την ηθοποιό που είναι και όμορφη. Αυτό έγινε σε μία εκπομπή μόλις είχα χωρίσει με τον Σειληνό. Θυμάμαι φώναζε ο Φρέντυ τη μαμά της Ναταλίας και της έλεγε πάρε το παιδί σε παρακαλώ με κάνει ρεζίλι.

Τον τίτλο της Σταρ τον αποδεχτήκατε στην πορεία σας;

Ακούστε με εγώ αποδέχομαι και το εισπράττω από τον κόσμο. Μα ποια είμαι λέω η Βουγιουκλάκη; Με αγκαλιάζουν, με χαιρετάνε γιατί τους θυμίζω πολλά πράγματα. Δεν είμαι όμως σταρ είμαι ιέρεια γιατί το θέατρο είναι ναός της τέχνης.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved