Showbiz

Αποκαλυπτική η Ιωαννίδου: «Όταν ο μπαμπάς μου με είδε στο θέατρο, κόντεψε να πάθει ανακοπή, έφυγε»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τους ρόλους που είχε ενσαρκώσει, αλλά και μυθικές στιγμές που είχε ζήσει σε όλα τα χρόνια της καριέρας της. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους της, αλλά και τον πηγαίο χαρακτήρα της, με το χιούμορ και την αισιοδοξία που κρύβει πάντοτε.

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου "Γεια σου" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με θρυλικές στιγμές που έχει ζήσει στο παρελθόν και έχουν χαραχθεί στη μνήμη της μέχρι και σήμερα. Η ηθοποιός μάλιστα αναφέρθηκε και στην Ρένα Βλαχοπούλου και στην ταινία "Μια Ελληνίδα στο χαρέμι".

Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ είχα ωραίο κορμί και δεν είχε χυδαιότητα το κορμί μου. Ήταν σέξι αλλά δεν είχε φτήνια. Στη Μαριχουάνα ο μπαμπάς μου σηκώθηκε και έφυγε επειδή φορούσα βυζοθήκες, δηλαδή φορούσα μόνο αστεράκια και τίποτα άλλο στο στήθος μου. «Ε, πως να γεμίσει το θέατρο το δικό μας άμα έχεις το μανούλι» έλεγε ο Ρίζος. Και ο μπαμπάς μου είχε έρθει να δει την παράσταση, του το είχαμε κρύψει ότι φοράω αστεράκια και όταν τα είδε πρασίνισε, κοκκίνησε, κόντεψε να πάθει ανακοπή και σηκώθηκε και έφυγε».

«Α, μια Ελληνίδα στο χαρέμι! Αγαπημένη ε; Αγαπημένη Ρένα! Το τι φάπα έχω φάει από τη Ρένα Βλαχοπούλου… Την τσάντιζα! Είχαμε αυτή τη σκηνή στην έρημο και εμένα μου έφυγε το ένα το παπούτσι και το έχασα. Ήταν δώρο της μαμάς μου. Καθόμουν και έψαχνα το παπούτσι ενώ οι άλλοι προχωρούσαν στο γύρισμα και ξαφνικά λέει ο Σειληνός, «παιδιά που είναι η Μαρία; Χάσαμε την Μαρία». Και μου λέει η Ρένα, «έλα εδώ μωρή, μας σταματάς το γύρισμα και δεν ντρέπεσαι λίγο». Εγώ της εξηγούσα πως έχασα το παπούτσι μου... Στις ταινίες δεν φορούσα πάντα δικά μου ρούχα. Ο Γιάννης Δαλιανίδης ερχόνταν στο σπίτι μου και έψαχνε τι μου πάει»

Δείτε το βίντεο με όσα ανέφερε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved