Ασημακοπούλου: H αυλή του σπιτιού της θυμίζει εξοχικό! Τα τεράστια φυτά και το ‘’βουνίσιο’’ πλακάκι!
Showbiz

Ασημακοπούλου: H αυλή του σπιτιού της θυμίζει εξοχικό! Τα τεράστια φυτά και το ‘’βουνίσιο’’ πλακάκι!

Η Έλενα Ασημακοπούλου μας συστήθηκε το 2006 σε ηλικία 22 ετών όταν πήρε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Από την συμμετοχή της εκεί κέρδισε τον τίτλο Β' Μις Ελλάς 2006 ξεκινώντας να δουλεύει ως μοντέλο.

Τη σεζόν 2006-2007 συμμετείχε στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, ως μοντέλο της εκπομπής. Την επόμενη σεζόν ύστερα από πρόταση του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου πήρε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά του MEGA «1 μήνας και κάτι» ξεκινώντας να δουλεύει ως ηθοποιός.

Από εκείνη την στιγμή και μετά η Έλενα Ασημακοπούλου έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί και την δική της επιχείρηση με παπούτσια. Φέτος, η ίδια πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια γη».

Πριν λίγο καιρό, η Έλενα Ασημακοπούλου μαζί με τον Μπρούνο Τσιρίλο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με την ίδια να μιλάει δημόσια μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας» για το διαζύγιο της.

«Είμαι πολύ ενεργή στα social media και ο κόσμος το είχε καταλάβει. Είμαι ειλικρινής και θέλω να μοιράζομαι την καθημερινότητά μου, τα προβλήματά μου, τα άγχη μου, τη χαρά μου, το παιδί μου οπότε θεώρησα ότι το να παραμείνω ειλικρινής ήταν το πιο σωστό πράγμα που έπρεπε να κάνω. Απλά εκείνη την περίοδο ένιωσα έτοιμη να το ανακοινώσω εγώ. Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν αρκετά μόνη. Ο χωρισμός δε συνέβη όταν το ανακοίνωσα. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετη που μπόρεσα να επανέλθω επαγγελματικά. Τώρα είμαι πολύ καλά», είχε αναφέρει η ηθοποιός.

Ωστόσο, θα αναρωτιέστε πως είναι το σπίτι της Έλενας Ασημακοπούλου. Εμείς σας έχουμε την απάντηση.

Η Έλενα Ασημακοπούλου είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά κάνει αναρτήσεις μέσα από το σπίτι της.

Η ίδια πριν από μερικές μέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποια στιγμιότυπα από την αυλή του σπιτιού της που θυμίζει εξοχικό σε βουνό. Όπως θα δείτε, η ίδια έχει αρκετά φυτά, τα οποία και περιποιείται καθημερινά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved