Λουκία Παπαδάκη: «Παλιά η τηλεόραση είχε τη δυνατότητα να δίνει κάποια περισσότερα χρήματα»
Showbiz

Λουκία Παπαδάκη: «Παλιά η τηλεόραση είχε τη δυνατότητα να δίνει κάποια περισσότερα χρήματα»

Η Λουκία Παπαδάκη έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση και το θεατρικό σανίδι. Η «Λάμψη «Φιλοδοξίες», «Συμμαθητές», «Ροζταφτάς», «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου», «Μαρία Στιούαρτ», «Ηλέκτρα» και ο «Φονιάς» είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες της θεατρικά και τηλεοπτικά.

Φέτος επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του Mega με την σειρά «Μαύρο ρόδο».

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της ως «Σάντρα» στην Λάμψη, για το αν κατάφερε να βγάλει χρήματα από εκείνη την περίοδο αλλά και για τον Χρήστο Πολίτη.

Στη «Λάμψη» ως «Σάντρα» αφήσατε τη σφραγίδα σας, αισθανθήκατε ποτέ τον ρόλο αυτόν σαν τροχοπέδη για τη μετέπειτα πορεία σας;

Όχι αυτό δεν συνέβη ποτέ και το απέδειξε η μετέπειτα ιστορία. Η «Σάντρα» δεν ήταν απλώς ένας ρόλος, καθώς όλη η «Λάμψη» ήταν ένας τηλεοπτικός θεσμός. Όταν ξεκίνησε δεν το ξέραμε και είχαμε πολύ μεγάλη αγωνία, γιατί κάναμε κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και δεν φανταζόμασταν ότι θα κρατήσει 15 χρόνια. Αυτό ήταν ασύλληπτο για εμάς.

Υπήρξαν περιστατικά που ο κόσμος να σας έβλεπε στον δρόμο και να σας αντιμετώπιζε σαν τη «Σάντρα»;

Α, ναι πολλά. Υπήρξαν από χιουμοριστικά περιστατικά μέχρι ανθρώπους που με κοίταζαν με σηκωμένα φρύδια και με δυσπιστία. Χαιρόμουν πολύ, γιατί έλεγα ότι κάτι κάνω καλά.

Καταφέρατε μέσα από αυτή σειρά να βγάλετε πολλά χρήματα, γιατί προβαλλόταν στις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης;

Η εποχή εκείνη δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Οι αμοιβές ήταν ανάλογες πρώτα από όλα με την παρουσία του καθενός και τον καλλιτεχνικό παράγοντα που έπαιζε ο ρόλος του βασικού cast. Τότε η τηλεόραση είχε τη δυνατότητα να δίνει κάποια περισσότερα χρήματα, αλλά δεν μπορούμε επ’ ουδενί να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Οι εποχές και οι συνθήκες δεν είναι συγκρίσιμες. Aς πούμε ότι ήμασταν τυχεροί, όλοι εμείς οι άνθρωποι που δουλέψαμε στην τηλεόραση, γιατί είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τα λεφτά που μας άξιζαν, γιατί υπήρχαν. Δόξα τω θεώ είχαμε καλές αμοιβές, όχι όμως με τερατώδη και αστρονομικά ποσά. Αυτά δεν υπήρχαν και δεν θα υπάρξουν ποτέ.

Τότε είχατε καταλάβει ότι ο Χρήστος Πολίτης είχε κάποιο παράπονο από την Κάτια Δανδουλάκη και την παραγωγή της «Λάμψης» γενικότερα, γιατί τελευταία προέκυψε μια... κόντρα.

Δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα, μου μετέφεραν μόνο κάποια πράγματα. Θα μου επιτρέψετε όμως να μην υπεισέλθω σε όλο αυτό, γιατί δεν έχω πραγματικά να κάνω κάποιο σχόλιο για ανθρώπους που αγαπώ πολύ, που έχω δουλέψει πολλά χρόνια δίπλα τους και μου έμαθαν πράγματα. Δεν με αφορά κιόλας, δεν είναι δικό μου θέμα αυτό.

Πηγή: Εγω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved