Μίνα Αδαμάκη: Σήμερα η κηδεία της – Η παράκληση της οικογένειας
Showbiz

Μίνα Αδαμάκη: Σήμερα η κηδεία της – Η παράκληση της οικογένειας

Σε ηλικία 78 ετών άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου η Μίνα Αδαμάκη και σήμερα, 18 του μήνα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της θα της πουν το τελευταίο "αντίο"! 

Ουδείς γνώριζε, πέρα από πολύ κοντινά της πρόσωπα πως η ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μας ενημέρωσε πως η κηδεία της Μίνας Αδαμάκη θα γίνει σήμερα στις 11:00 στο Κοιμητήριο του Βύρωνα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας… Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ».

Ποια ήταν η Μίνα Αδαμάκη

Η Μίνα Αδαμάκη γεννήθηκε στον Βόλο. Ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966). Σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο "Η δολοφονία του Ζαν - Πωλ Μαρά". Έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.
Είχε ιδρύσει τον θίασο "Θεατρική Συντεχνία" και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της "Ελεύθερης Σκηνής".

Η Μίνα Αδαμάκη ήταν μια από τις εμβληματικές Τρεις Χάριτες, μια σειρά που έγραψε αδιαμφισβήτητα τη δική της ιστορία στην μικρή οθόνη.

Η Ειρήνη Χαρίτου, η πιο «αθώα» και «λογική» αδελφή από τις Τρεις Χάριτες, ήταν ένα πρόσωπο που λατρεύτηκε από το κοινό στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η ηθοποιός έλεγε μάλιστα ότι επί σειρά ετών τη σταματούσαν στον δρόμο και τη φώναζαν «Ειρήνη».

Αλλες σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε είναι οι «Ελίζα και οι άλλοι», «Το δις εξαμαρτείν», «Πάτερ ημών», «Καλά ξεμπερδέματα», «Safe sex TV Stories», «Το κόκκινο δωμάτιο» και η «Εθνική Ελλάδος», μεταξύ πολλών άλλων.

Τελευταία της παράσταση ήταν το 2021, η «Φαίδρα», ενώ στον κινηματογράφο έπαιξε, μεταξύ άλλων, στις ταινίες «Safe sex», «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο» και «Οξυγόνο».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved