Μαρία Παπαφωτίου: «Η Κυβέλη έχει την αλήθεια του εαυτού της, όσο πικρή και αν είναι αυτή»
Showbiz

Μαρία Παπαφωτίου: «Η Κυβέλη έχει την αλήθεια του εαυτού της, όσο πικρή και αν είναι αυτή»

Η Μαρία Παπαφωτίου ανήκει αδιαμφισβήτητα στη νέα γενιά ταλαντούχων ηθοποιών τόσο του θεάτρου, όσο και της τηλεόρασης.

Έγινε γνωστή από τη sold out παράσταση «Ιστορία χωρίς όνομα», όπου εκεί υποκλίθηκαν στο ταλέντο της.

Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της.

Πώς ήταν αυτό το ταξίδι που κάνατε πίσω στο χρόνο;

Προσωπικά έχω μια αγάπη για τους ρόλους που αφορούν ηρωίδες του παρελθόντος, αλλά για πολλούς λόγους ο συγκεκριμένος ήταν η πιο βαθιά δική μου εμπειρία στη δουλειά. Για την όλη φροντίδα του εγχειρήματος, για το πώς το παλεύαμε δυο χρόνια για να συμβεί, για το πώς τελικά συνέβη. Οπότε, είναι ένα ταξίδι που θα το θυμάμαι για πάντα.

Πώς θα περιγράφατε την Κυβέλη;

Μου αρέσει πολύ το κομμάτι της τόλμης που έχει και όποτε το βλέπω αυτό, είτε στην πραγματική ζωή είτε στο σινεμά και το θέατρο, μου δίνει πολύ έντονα την αίσθηση ότι πάει πάντα συντροφιά με την αλήθεια. Η Κυβέλη, δηλαδή, έχει την αλήθεια του εαυτού της -όσο πικρή και αν είναι αυτή για κάποιους ανθρώπους- και σύμφωνα με αυτήν κινείται.

Είναι μια γυναίκα που διεκδίκησε να ζήσει τη ζωή της με τους δικούς της όρους. Πόσο δύσκολο ήταν αυτό τότε;

Χωρίς να θέλω να είμαι απόλυτη, θεωρώ ότι το κομμάτι του να βγαίνεις μπροστά και να μη φοβάσαι τίποτα και κανέναν είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας αυτή ήταν η στόφα της Κυβέλης. Γεννήθηκε με αυτήν τη δύναμη και την τόλμη και είναι κάτι σπάνιο και θελκτικό.

Το γεγονός ότι τόσο εκείνη όσο και ο Παπανδρέου ήταν ελεύθερα πνεύματα ευθύνεται για το ότι δεν επιβίωσε τελικά ούτε η δική τους σχέση;

Όχι, δεν νομίζω ότι αυτό ήταν το ζήτημα. Και δεν θα πίστευα σε καμία περίπτωση ότι δυο άνθρωποι οι οποίοι είναι ελεύθερα πνεύματα δεν μπορούν να πορευτούν μαζί. Η μεταξύ τους τριβή ήταν σε άλλα πράγματα. Και πέρα από το ότι ήταν δυο αξιοσέβαστες προσωπικότητες, ήταν άνθρωποι, είχαν πάθη και ζητήματα άλυτα και αυτό τους έκανε να μην προχωρήσουν.

Η πορεία της ιστορίας δείχνει ότι η αγάπη εξακολουθούσε να υπάρχει μεταξύ τους, παρόλο που δεν ήταν πια μαζί.

Πιστεύω ότι εξακολουθούσε να υπάρχει και ο έρωτας, απλώς δεν κατόρθωσαν να τραβήξουν έναν κοινό δρόμο μέχρι τέλους. Ο έρωτας τους σφράγισε μέχρι το τέρμα της ζωής τους. Δεν το ξεπέρασαν ποτέ αυτό, γιατί ίσως δεν το έζησαν όσο αναλογούσε στο συναίσθημα που βίωναν

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved