Κόκκινο Ποτάμι: Μαρία Παπαφωτίου: «Η Αγγελική στήριγμα για τους αδύναμους»
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Μαρία Παπαφωτίου: «Η Αγγελική στήριγμα για τους αδύναμους»

Ταλέντο και ευγένεια χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα της Μαρίας Παπαφωτίου, που απολαμβάνουμε στο «Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια» του Open και στο «Φλόγα και άνεμος» της ΕΡΤ1.

Η Αγγελική στο «Κόκκινο ποτάμι» είναι ξεχωριστή γυναίκα. Πολύ μορφωμένη, σε μια εποχή που οι γυναίκες δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα.

«Η Αγγελική είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δοτική και με δουλεμένη την έννοια της συμπερίληψης. Έχει μπει στην καρδιά μου. Η μόρφωσή της δίνει το σαφές προβάδισμα της δυναμικότητας απέναντι στις πρωτοφανέρωτες κοινωνικές δοκιμασίες. Είναι μια γυναίκα με συμπαγές ήθος, που πάντοτε στρέφεται προς το συμφέρον της κοινότητας. Είναι ένας άνθρωπος που χρησιμοποιεί την πνευματική του υπεροχή για να λειάνει όσο μπορεί την ^αδικία, την άμετρη εκμετάλλευση. Να ρίξει λίγο βάλσαμο στις πληγές των αδυνάμων, των μη προνομιούχων».

Περιγράψτε μας τη συνεργασία σας στο «Κόκκινο ποτάμι», που φωτίζει στο δεύτερο κύκλο της μια οδυνηρή στιγμή της ιστορίας μας, τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία και για τη χρονιά που έρχεται γενικά, μιας και νιώθω πως το ένα διαδέχεται το άλλο σε μια αρμονική ακολουθία γεμάτη αγάπη. Στο “Κόκκινο ποτάμι” ήρθα κοντά με ανθρώπους, με συναδέλφους, με συνεργάτες που ακούμπησαν στην ψυχή μου με απλότητα, καθαρότητα, ζεστασιά και μου έδειξαν, μου δείχνουν σταθερά, έναν τρόπο να υπάρχω και να δημιουργώ με ησυχία, απαλλαγμένη από τη σκοτούρα της βιάσης και της περιττής ανησυχίας. Μου έδωσαν το δικαίωμα να είμαι 1 0Q% εγώ. Κάθε μέρα μαζί τους είναι ένας μαγικός, χυμώδης περίπατος στην έρευνα».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved