Μαρία Παπαφωτίου: Ο ρόλος στο Κόκκινο ποτάμι και ο Μανούσος Μανουσάκης
Showbiz

Μαρία Παπαφωτίου: Ο ρόλος στο Κόκκινο ποτάμι και ο Μανούσος Μανουσάκης

Η Μαρία Παπαφωτίου, ένα αγοροκόριτσο στα άγουρά του χρόνια, αποφάσισε να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο αφού ήταν δυνατή στα σχετικά με αυτό μαθήματα.

Ωστόσο, μαγευόταν εύκολα από τις εφηβικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε και, καθότι ενθουσιώδης, πάλεψε ερασιτεχνικά πολύ για να κερδίσει μια θέση στον κόσμο του θεάτρου.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το θέατρο αλλά και για τον Μανούσο Μανουσάκη.

Προσωπικά, τι βρήκατε στο θέατρο;

Ξεκουράστηκε η προσωπικότητά μου. Ως άνθρωπος διακρίνομαι από μια υπερβολή, δραματοποιώ τις καταστάσεις και τις ωραιοποιώ κιόλας υπέρ το δέον. Αυτό το πράγμα νιώθω ότι το θέατρο το έχει λίγο μαλακώσει. Μέσα από τις ηρωίδες, βρίσκω μια παρηγοριά. Με ησυχάζει η δουλειά μου.

Πιστεύετε στη μοίρα;

Όχι τόσο. Πιστεύω σε μια πρώτη τυχαιότητα, δηλαδή στο ότι κάποια πράγματα ανήκουν στη σφαίρα του τυχαίοι. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά, κι αν σου τύχει κάτι πολύ κακό ή πολύ καλό, απλώς είσαι μέσα στο στατιστικό δείγμα.

Σας βλέπουμε και στη συνέχεια του «Κόκκινου ποταμιού».

Η Αγγελική, σε αντίθεση με την Κυβέλη, είναι ένας άνθρωπος υπέρ της κοινής ωφέλειας. Είναι ο λιγότερο εγωκεντρικός ρόλος που έχω ενσαρκώσει ποτέ και χαίρομαι που βρέθηκε στο διάβα μου. Κι αυτό με μια ομάδα από συναδέλφους και τεχνικούς, και φυσικά με τον Μανούσο Μανουσάκη, που είναι από τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν τύχει στην πορεία μου. Νιώθω πολύ πλούσια αυτήν τη χρονιά.

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved