Ιωάννα Τούνη: Ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο και μόλις μοιράστηκε μια μικρή γωνίτσα! Είναι θεϊκό!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο και μόλις μοιράστηκε μια μικρή γωνίτσα! Είναι θεϊκό!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη καθώς σε λίγο καιρό θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Και μπορεί πριν λίγο καιρό να αναρωτιόταν πότε θα προλάβει να ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο του μπέμπη, φαίνεται όμως πως ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής (18-11) ανέβασε ένα στιγμιότυπο και μοιράστηκε την πρώτη εικόνα.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το ζεστό καφέ και το λευκό ενώ έχει φτιάξει μια υπέροχη γωνίτσα.

Δες τη φωτό στη gallery

«Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατωσούρες και λίγους εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος αλλά δε ξέρω κατά πόσο αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει. Mε κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα, μετά τη γέννηση ο γάμος. Οι ερωτήσεις που μου κάνετε, είναι οι ερωτήσεις που με στοιχειώνουν. Με τίποτα», δήλωσε πρόσφατα η ίδια.

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα Τούνη οδεύει προς τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και εδώ και λίγες ημέρες κάνει μια νέα αγωγή, μιας και έχει θρομβοφιλία και πρέπει να κάνει κάποιες μικρές ενέσεις στην κοιλίτσα της.

Η γνωστή influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους απείχε για αρκετές ώρες από τα social media, μιας και από το πρωί η μέρα της ξεκίνησε με έντονη αδιαθεσία.

«Ξέρετε ότι είναι πάνω από 15-16 ώρες χωρίς κανένα story. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου ξεκάθαρα. Ξύπνησα πολύ χάλια, το στομάχι μου πολύ χάλια. Να ξερνοβολάω, μετά να έχω πολλά νεύρα. Κάτι πολύ λάθος πήγαινε. Τέλος πάντων παιδιά, συνήλθα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved