Παυλίδου: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Παπαγιάννη - Τα έμμεσα «καρφιά» στον Λιάγκα
Showbiz

Παυλίδου: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Παπαγιάννη - Τα έμμεσα «καρφιά» στον Λιάγκα

Η Σοφία Παυλίδου μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη θέλησε να δώσει την δική της έμμεση απάντηση τόσο στον ηθοποιό, όσο και στον Γιώργο Λιάγκα.

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκαν την Δευτέρα (14/11) στο δικαστήριο για την υπόθεσή τους που εκκρεμούσε.

Ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος και η ποινή του που του επιβλήθηκε είναι τέσσερις μήνες με αναστολή. Λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο Μάνος Παπαγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή, «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Την επόμενη ημέρα από το συμβάν, ζήτησα συγγνώμη από όλον τον θίασο για την αναστάτωση. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Σοφία Παυλίδου για να λήξει το θέμα. Πριν η κα Παυλίδου είχε ζητήσει από τον κ. Γκουρούση να της ζητήσω συγγνώμη, μου είχε κάνει μήνυση και είχε βρει με συνάδελφος ηθοποιό για να με αντικαταστήσει. Ακόμα κι αν δεν φταίω μετά από αυτό, πώς να ζητήσω συγγνώμη από έναν αδίστακτο και ξεδιάντροπο άνθρωπο;»

Η Σοφία Παυλίδου δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια για τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε repost τα υποστηρικτικά προς το πρόσωπό της σχόλια από την ομάδα «Γυναίκες Καριέρας».

Δείτε στην gallery τα posts που ανέβασε:

Να σας θυμίσουμε πως το 2018, η Σοφία Παυλίδου είχε υποβάλει μήνυση για απλή σωματική βλάβη στον συνάδελφό της στην παράσταση «Πετάει – Πετάει», κατηγορώντας τον για ξυλοδαρμό στα παρασκήνια, ενώ στη συνέχεια, και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε υποβάλει μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved