Showbiz

Kόλαφος ο Καλυβάτσης: «Είναι αστείο ο Μάνος Παπαγιάννης να μας κατηγορεί για σκευωρία»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (17-11) ο Σωτήρης Καλυβάτσης, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση ΠαυλίδουΠαπαγιάννη.

«Δεν είναι ούτε για σχολιασμό. Ότι κάναμε δηλαδή ολόκληρη σκευωρία εναντίον του προκειμένου να πάρω εγώ τον ρόλο στην παράσταση στο θέατρο Χυτήριο. Εσείς τι λέτε να ισχύουν;», είπε.

Όσο για το πώς ο ίδιος βίωσε όλη αυτή την κατάσταση;

«Ήμασταν μαζί στο δικαστήριο. Όταν βγήκαμε υπήρχε μία γενικότερη συγκίνηση, μία ικανοποίηση για αυτή τη δικαίωση. Εγώ δεν έχω να αισθανθώ κάτι. Ήταν ένας αγώνας που έδωσε η κυρία Παυλίδου, δικαιώθηκε. Ήμουν στο πλευρό της αλήθειας, όχι της Σοφίας», είπε.

«Το μήνυμα ουσιαστικά είναι ότι οποιοσδήποτε, άντρας ή γυναίκα, με οποιονδήποτε τρόπο αισθάνεται καταπίεση και κακοποίηση πρέπει όσο πιο γρήγορα μπορεί να βρίσκει τη δύναμη να το καταγγέλλει και να μην χάνει την πίστη του. Αν είναι αυτή η αλήθεια, αργά ή γρήγορα θα δικαιωθεί». Σχετικά με την έφεση που έχει ασκήσει επί της απόφασης, ο Μάνος Παπαγιάννης, δήλωσε πως: «Θα τα πούμε λοιπόν σε 1-2 χρόνια, αν υπάρξει ποτέ αυτή η έφεση».

Δες το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

Διαβάστε επίσης

Χρήστος Φερεντίνος: «Αν ο Παπαγιάννης είχε ζητήσει συγγνώμη στη Σοφία θα είχε πάρει άλλη τροπή»

Σοφία Παυλίδου: Η ερώτηση για τον Μάνο Παπαγιάννη που την εκνεύρισε – «Ρωτήστε τον»

Η απολογία του Μάνου Παπαγιάννη: «Ο γιος μου με ρώτησε όταν γύρισα στο σπίτι…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved