Showbiz

Χαραλαμπόπουλος: «Όταν βρεθώ ξανά στην τηλεόραση, δεν θέλω να κάνω κάτι μόνο για τα λεφτά»

Gossip-tv Team

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την επιτυχία που έχει σημειώσει στην υποκριτιτική, ενώ μίλησε και για τους τηλεοπτικούς ρόλους που ανά διαστήματα έχει κάνει. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει, κυρίως κωμικούς.

Ο Βασίλη Χαραλαμπόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο μεσημέρι του Σαββάτου (19-11) στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την χρόνια πορεία του στην υποκριτική. Ο ηθοποιός δεν κρύβει το πόσο πολύ αγαπά το θέατρο, αλλά και την τηλεόραση, μιας και είναι το μέσο με το οποίο ο κόσμος τον έμαθε και τον αγάπησε περισσότερο.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Το ότι λέμε ότι αγαπάμε περισσότερο το θέατρο, δεν σημαίνει πως απορρίπτουμε την τηλεόραση. Ίσα ίσα. Ούτε θα ήθελα να φανώ αχάριστος. Η τηλεόραση μου έδωσε το δικαίωμα να με γνωρίσει ο κόσμος μέσα από αυτή. Μπορεί να έχω κάνει πολύ λίγη τηλεόραση και να μην το γνωρίζει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια. Έτυχε αυτή η λίγη τηλεόραση, που έχω κάνει, να έχει τεράστια επιτυχία και να παίζεται όλα αυτά τα 20 χρόνια.

Έχω περάσει από Εγκλήματα, από Είσαι το ταίρι μου κι άλλες δουλειές. Στα τελευταία 22 χρόνια πρέπει να έχω κάνει περίπου έξι σειρές. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση κι επειδή την αγαπώ δεν θέλω αυτή η αγάπη μου να τελειώσει με το να κάνω μια λάθος κίνηση. Να ξέρω όταν θα βρεθούμε ξανά να είναι με κάτι πολύ όμορφο, με κάτι το οποίο δεν θα πω ότι το έκανα μόνο για τα λεφτά»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved