Iωάννα Σιαμπάνη: Ποζάρει με αθλητικό outfit αγκαλιά με το γιο της: «Ήρθε να με πάρει από τη δουλειά»
Showbiz

Iωάννα Σιαμπάνη: Ποζάρει με αθλητικό outfit αγκαλιά με το γιο της: «Ήρθε να με πάρει από τη δουλειά»

Την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία πριν από ένα μήνα περίπου έγινε μανούλα για πρώτη φορά και πλέον κρατά στην αγκαλιά της το γιο της, που είναι ο, τι καλύτερο της έχει συμβεί. 

Μαζί με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και ο γιος τους έχει συμπληρώσει όχι μόνο την οικογένειά τους, αλλά και την ευτυχία τους.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη εδώ και ένα μήνα περίπου ζει τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής της, μιας και πλέον βιώνει καθημερινά τον ρόλο της μητέρας, που τόσο πολύ ανυπομονούσε να αναλάβει όλο το διάστημα των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια κρατούσε ενήμερους όλους τους διαδικτυακούς της φίλους από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης της εγκυμοσύνης της, ενώ ακόμα και μετά τη γέννηση του μικρού της πρίγκιπα, μοιράζεται μαζί μας πολλά στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα.

Αυτήν την φορά, η Ιωάννα Σιαμπάνη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες αγκαλιά με το μωράκι της, με την ίδια να είναι σε κάποιες εξωτερικές δουλειές. Το χαμόγελό της την ώρα που τον κρατά αγκαλιά... τα λέει όλα, ενώ για την εμφάνισή της είχε επιλέξει ένα αθλητικό outfit σε μαύρο χρώμα, για να είναι άνετη και συνάμα στυλάτη!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved