Αλεξανδράκη: Μετά τον χωρισμό, η μετακόμιση – Μας έδειξε το νέο της σπίτι και εντυπωσιαστήκαμε
Showbiz

Αλεξανδράκη: Μετά τον χωρισμό, η μετακόμιση – Μας έδειξε το νέο της σπίτι και εντυπωσιαστήκαμε

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι μοντέλο και επιτυχημένη επιχειρηματίας, Πρόσφατα έγινε γνωστή η είδηση ότι χώρισε από τον σύντροφό της λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ίδια με δάκρυα στα μάτια πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

«Πήρα ευλογία από τον πνευματικό μου, να έρθω πριν λίγες μέρες να δω ένα σπίτι. Το σπίτι είναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου, είναι υπέροχο και μόλις πήρα τα κλειδάκια του. Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Καινούργιο σπιτάκι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα», ανέφερε και συνέχεια είπε: «Με έχετε κάνει κομμάτια με τα μηνύματά σας. Παιδιά αλήθεια, είναι δάκρυα χαράς, πραγματικά σας το λέω. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο την ίδια χαρά, αλήθεια, απ’ την ψυχή μου, σας ευχαριστώ όλους τόσο μα τόσο πολύ, πάρα πολύ, για όλη τη δύναμη που μου δίνετε».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media μας έδειξε ένα μικρό μέρος από το νέο της σπίτι. Πιο συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την κουζίνα του νέου της σπιτιού.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery, πρόκειται για μία ευρύχωρη ξύλινη κουζίνα με μεγάλο πάγκο. Εκτός από το χρώμα του ξύλο, εκείνο που επικρατεί στον χώρο είναι το λευκό.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved