Άννα Πρέλεβιτς- Νικήτας Νομικός: Το full in love άλμπουμ των διακοπών τους στην Πράγα!
Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς- Νικήτας Νομικός: Το full in love άλμπουμ των διακοπών τους στην Πράγα!

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός περνούν μια από τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής τους, μιας και ετοιμάζουν το γάμο τους!

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ και απόλυτα ταιριαστοί, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από κάθε νέο post που κάνουν στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ετοιμάζουν πυρετωδώς το γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι του 2023 και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να περιμένουν. Πρόκειται για ένα γεγονός που θα συζητηθεί έντονα, μιας και θα είναι ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους στην ιστορία της ελληνικής σόουμπίζ.

H Άννα Πρέλεβιτς είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τον σύντροφό της, λίγο μετά την πρόταση γάμου που της είχε κάνει: «Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με τον Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε... Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα»

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το ζευγάρι βρίσκεται στην Πράγα και περνούν φανταστικά, κάτι που είδαμε και μέσα από το Instagram της Άννας Πρέλεβιτς που δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved