Showbiz

Πρέλεβιτς: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστερεί ο γάμος της με τον Νικήτα Νομικό - «Άλλαξαν τα σχέδια»

Gossip-tv Team

Η Άννα Πρέλεβιτς διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά της.

Το νεαρό μοντέλο και επιχειρηματίας έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Νικήτα Νομικού -αδερφό της Δούκισσας Νομικού - και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Την Άννα Πρέλεβιτς «τσάκωσαν» οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο και όπως ήταν φυσικό την κατέκλυσαν με ερωτήσεις.

Η ίδια ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον επικείμενο γάμο της με τον Νικήτα Νομικό και όπως αποκάλυψε τα πλάνα τους έχουν αλλάξει λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων ωστόσο, έχει καταλήξει στο νυφικό που θα φορέσει.

«Δε ξέρουμε ακόμα πότε θα παντρευτούμε. Σκεφτόμαστε για καλοκαίρι αλλά έχουν αλλάξει λίγο τα σχέδιά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εγώ φταίω γι’ αυτό. Δε βιαζόμαστε. Από τη στιγμή που έχουμε βρει ο ένας τον άλλον…. Όταν είναι να γίνει θα γίνει», δήλωσε αρχικά η Άννα Πρέλεβιτς.

Και πρόσθεσε:«Όταν γνώρισα τον Νικήτα, δεν είπα αμέσως ότι θα είναι ο άντρας που θα παντρευτώ γιατί είμαι πολύ επιφυλακτική σαν άνθρωπος, όταν πέρασαν λίγοι μήνες ναι. Ήξερα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου. Έχω καταλήξει στο νυφικό εδώ και 2-3 μέρες και μάλλον δε θα είναι ένα… Δε θέλω να δείξω φωτογραφίες του νυφικού στον Νικήτα. Θα με δει εκείνη τη μέρα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved