Δημήτρης Μάρκος: Το θαύμα που έζησε επιζώντας από φοβερό τροχαίο και η λατρεία στην οικογένειά του
Showbiz

Δημήτρης Μάρκος: Το θαύμα που έζησε επιζώντας από φοβερό τροχαίο και η λατρεία στην οικογένειά του

Ο Δημήτρης Μάρκος περιγράφει σε συνέντευξή του ένα κομβικό σημείο στη ζωή του, όταν μετά από τροχαίο, βίωσε ένα προσωπικό θαύμα... 

Ο Δημήτρης Μάρκος σε μία σπάνια συνέντευξή του, μίλησε για ένα παραλίγο μοιραίο τροχαίο όπου ήταν πρωταγωνιστής και που όπως είπε, τον έκανε να καταλάβει πως γίνονται θαύματα στη ζωή. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής επίσης μίλησε για τη σύζυγό του που αποκαλεί βράχο αλλά και για τον γιο του και την κόρη του για τους οποίους είναι περήφανος!

Πριν από καιρό έκανες μια ανάρτηση στο Instagram για το δυστύχημα του ηθοποιού Πάνου Νάτση, αναφέροντας πως ένα κρυμμένο «stop» που παραβίασες κι εσύ κάποτε θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο.

Ανατρίχιασα και μόνο που το σκέφτηκα… Έτρεχα με τη μηχανή για να προλάβω κάτι δουλειές, ένα λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι σήμερα και μάλιστα κατ’ επανάληψη. Αντί να ξεκινήσουμε λίγο νωρίτερα, τρέχουμε στο τέλος να προλάβουμε… Παραβιάζω ένα stop που δεν φαινόταν, στον Κολωνό, και σαν αστραπή πέφτω πάνω σε ένα μηχανάκι που ερχόταν από τον κεντρικό δρόμο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Η μηχανή μου εκσφενδονίζεται είκοσι μέτρα μακριά χωρίς εμένα. Την έβλεπα να σέρνεται στον δρόμο, μέχρι που σταμάτησε σε ένα πεζοδρόμιο. Και την έβλεπα γιατί εγώ έμεινα όρθιος κατά τη σύγκρουση, δεν έπεσα καν κάτω, φόραγα άσπρα ρούχα και δεν λερώθηκαν. Αν δεν πιστεύεις στα θαύματα, αυτό ήταν ένα θαύμα. Το άλλο το παλικάρι σύρθηκε με τη μηχανή του και σταμάτησε σε ένα κράσπεδο. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε ούτε εκείνος.

Πώς ισορροπείς ανάμεσα σε μια καθημερινότητα γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια ήρεμη προσωπική ζωή με την οικογένειά σου;

Εύκολα, κι αυτό γιατί η γυναίκα μου είναι «βράχος», δεν έχω προβλήματα στο σπίτι τού στιλ «άργησες», «πού ήσουν» κ.λπ. Είμαστε από 19 χρονών μαζί με την Ελένη, από το πανεπιστήμιο. Εκεί γνωριστήκαμε. Είναι ένα παιδί που όσοι τη γνωρίζουν παθαίνουν… σοκ με τον χαρακτήρα και την ποιότητά της. Ε, αυτό το ευχάριστο σοκ έτυχε σε μένα! Έχουμε δύο παιδιά, ο γιος μου σπουδάζει Βιολογία στην Κρήτη, είναι στο δεύτερο έτος πια, και η κόρη μου πηγαίνει στη γ’ γυμνασίου.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved