Ρεγγίνα Μακέδου για Κιβωτό του Κόσμου: «Δεν το χωράει το μυαλό μου»
Showbiz

Ρεγγίνα Μακέδου για Κιβωτό του Κόσμου: «Δεν το χωράει το μυαλό μου»

Η Ρεγγίνα Μακέδου μοιράστηκε ένα συγκλονιστικό μήνυμα με τους διαδικτυακούς της φίλους για τα όσα συμβαίνουν με την Κιβωτό του Κόσμου.

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κακοποίηση παιδιών στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Συγκεκριμένα ένα παιδί 15 ετών επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων και κατήγγειλε πως άτομο που εργάζεται στην «Κιβωτό» του συμπεριφερόταν με υποτιμητικό και εξευτελιστικό τρόπο, τον υποχρέωσε να σταματήσει το σχολείο, ασελγούσε εις βάρος του και τον απειλούσε πως αν μιλήσει θα έκοβε το επίδομα της μητέρας του και θα έχανε τη δουλειά του ο μεγαλύτερος αδερφός του.

Η είδηση αυτή έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και όλοι αναμένουν τις εξελίξεις. Ωστόσο, αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που ξέσπασαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Μετά την Ρούλα Κορομηλά, τον Κώστα Κρομμύδα, την Άννα Μαρία Βέλλη και πολλούς ακόμα, ξέσπασε και η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα συμβαίνουν δηλώνοντας μεταξύ άλλων, πως, όταν βλέπει ειδήσεις χρειάζεται ηρεμιστικό μετά για να ηρεμήσει, οπότε όσο μπορεί το αποφεύγει.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτηση που έκανε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved