Η Σαμάνθα Μίσοβιτς είναι η Star Hellas 2022 - Αποκλειστικές δηλώσεις
Showbiz

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς είναι η Star Hellas 2022 - Αποκλειστικές δηλώσεις

O μεγάλος τελικός διεξήχθη την Κυριακή 20 Νοεμβρίου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και όπως σας ενημερώσαμε παρουσιάστρια του διαγωνισμού ομορφιάς ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η 7μελής κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον αγαπημένο επιχειρηματία της μόδας Λάκη Γαβαλά, το top model των 90’ς Ιωάννα Σουλιώτη, τη Σταρ Ελλάς 2014 Ισμήνη Νταφοπούλου, τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, τον εξαίρετο φωτογράφο Γιώργο Μεστούση, τη Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου, την εντυπωσιακή χορογράφο και διεθνή κριτή χορού Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία ανέλαβε και την σκηνική παρουσία των Φιναλίστ τη βραδιά του τελικού και τον Πάνο Ζήνα.

Τα κορίτσια ανέβηκαν στην σκηνή και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, ωστόσο μια ήταν εκείνη που κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2022. Αφού οι φιναλίστ πέρασαν την διαδικασία των ερωτήσεων, η κριτική επιτροπή έπρεπε να πάρει την απόφαση για το ποια από τις όμορφες κοπέλες θα φορούσε το στέμμα.

Έτσι λοιπόν, μετά από λίγη ώρα η απόφαση πάρθηκε και η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς είναι η Σαμάνθα Μίσοβιτς. Miss young ανακηρύχθηκε η Ιωάννα Σκουλά, η οποία είναι 17 ετών και πηγαίνει ακόμα σχολείο, ενώ Miss Hellas βγήκε η Ζωή Ασουμανάκη.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύντροφος της Σταρ Ελλάς ήταν στο πλευρό της και είναι ο τραγουδιστής Ανδρέας Στεργιόπουλος.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα δήλωσε η μεγάλη νικήτρια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved