Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό κάνει κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα - Η συνήθεια που έγινε λατρεία!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό κάνει κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα - Η συνήθεια που έγινε λατρεία!

Χριστούγεννα 2022: Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μας εποχή και δεν είμαστε οι μόνοι καθώς και η Κατερίνα Καινούργιου τα λατρεύει!

Κι αυτό φαίνεται κάθε χρόνο από τις αναρτήσεις που κάνει η ίδια, αυτή την περίοδο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά και με όσα λέει στην εκπομπή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου, έχει κάθε χρόνο μια αγαπημένη συνήθεια την οποία μας την έχει γνωστοποιήσει και είναι κάτι που το κάνει πάντα, σε όποια φάση της ζωής της και να βρίσκεται.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής Super Κατερίνα, έχει αποκαλύψει ότι δεν υπάρχουν Χριστούγεννα που να μην δει ταινία του Mr Bean!

«Θέλω να σας πω ότι δεν υπάρχουν Χριστούγεννα που να μην βλέπω Mr. Bean. Είναι που παίρνει το δέντρο και μετά κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αλλά επειδή δεν έχει λεφτά να πάρει το μονόπετρο, παίρνει την αφίσα που το είχε δει και της το πάει και εκείνη ξενερώνει και φεύγει και μένει μόνος του τα Χριστούγεννα. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός πάσχει από κατάθλιψη και το έχει δηλώσει και δεν άφηνε τα παιδιά του να βλέπουν τη σειρά.», έχει πει η ίδια στον αέρα της εκπομπής της.

Θυμηθείτε τι είχε πει στην εκπομπή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved