Σύλβια Δεληκούρα: «Μετά το παιδί, κοιμάσαι και ξυπνάς με τη σκέψη να είναι καλά. Σταματά η ανεμελιά»
Showbiz

Σύλβια Δεληκούρα: «Μετά το παιδί, κοιμάσαι και ξυπνάς με τη σκέψη να είναι καλά. Σταματά η ανεμελιά»

Η Σύλβια Δεληκούρα που φέτος υποδύεται τη ζηλιάρα Μιμίκα στην κωμική σειρά Μαίρη Μαίρη Μαίρη του Mega, μιλάει για τον ωραιότερο ρόλο της καριέρας της, αυτόν της μητέρας για τον 8χρονο γιο της. 

Η ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει τη μητρότητα καθώς μιλάει με λατρεία για τον χρόνο που περνάει με τον γιο της...

Απείχες αρκετά χρόνια από την τηλεόραση. Ήταν δική σου απόφαση;

Από τη στιγμή που γέννησα, μπήκα σε αυτό τον δύσκολο αλλά και πολύ σημαντικό ρόλο. Η αλήθεια είναι όμως πως για χρόνια δεν είχα και κάποια πρόταση που να με ξεκουνήσει. Τώρα είμαι πάλι εδώ μέσα από το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» και αισθάνομαι πολύ όμορφα.

Το 2014 γεννήθηκε ο γιος σου. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου;

Δεν αισθάνομαι ότι έχω αλλάξει στον χαρακτήρα μου. Μετά το παιδί, όμως, κοιμάσαι και ξυπνάς με τη σκέψη να είναι καλά. Όταν γίνεσαι μητέρα, σταματά η ανεμελιά, δεν υπάρχει πια το εγώ. Θα σου πω ένα περιστατικό για να καταλάβεις. Κάποια στιγμή είχα πάρει ένα γλυκό που το ήθελα πολύ και το έκρυψα στο ντουλάπι για να το φάω όταν θα κοιμόταν. Όμως πήγε και άνοιξε το ντουλάπι, το είδε και του το έδωσα με μεγάλη χαρά, κάτι που δεν θα έκανα σε κανέναν άλλο άνθρωπο στον κόσμο.

Στους πρώτους μήνες της σχέσης σας με τον Δημήτρη Λιόση έμεινες έγκυος. Είσαι άνθρωπος που λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα;

Μόνο με το συναίσθημα. Η λογική πάει περίπατο. Με τον Δημήτρη ήμασταν περίπου έξι μήνες μαζί όταν έμεινα έγκυος. Το συζητήσαμε και είπαμε «πάμε να το κάνουμε». Τώρα υπάρχει πολλή αγάπη και όταν συνειδητοποιώ πως ήδη είμαστε 9 χρόνια μαζί, αισθάνομαι πως είναι πολύ λιγότερα. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν να κάνουν τη δική τους οικογένεια. Το άφηνα και λίγο στη ζωή. Όταν όμως τον γνώρισα, συνειδητοποίησα πως θα γίνει πολύ καλός μπαμπάς. Είναι ένας υπέροχος σύντροφος. Εντάξει, έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας, όπως κάθε ζευγάρι, αλλά προσπαθούμε κάθε μέρα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να είμαστε και το σωστό παράδειγμα για τον γιο μας.

Η πιο όμορφη ώρα μαμάς και γιου μέσα στη μέρα ποια είναι;

Το παραμύθι που λέμε κάθε βράδυ. Μου λέει: «Μαμά, γιατί δεν γράφεις κι εσύ ένα παραμύθι να μου το αφιερώσεις;». Είναι μια στιγμή μοναδική για εμάς.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved