Σύλβια Δεληκούρα: «Αν υπήρχε ανάγκη βιοπορισμού, θα ήμουν ικανή να κάνω τα πάντα»
Showbiz

Σύλβια Δεληκούρα: «Αν υπήρχε ανάγκη βιοπορισμού, θα ήμουν ικανή να κάνω τα πάντα»

Η Σύλβια Δεληκούρα ήρθε στα 11 της από την Άρτα όπου είχε γεννηθεί και από πολύ μικρή γνώριζε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. Προς το τέλος των 90s τη γνωρίσαμε τηλεοπτικά και από τότε διαγράφει μία πολύ καλή πορεία στον χώρο της υποκριτικής. 

Φέτος την απολαμβάνουμε ως ζηλιάρα Μιμίκα στην κωμική σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» του Μega...

Πώς προέκυψε η φετινή σου συνεργασία με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου;

Συνεργαζόμασταν θεατρικά αρκετά χρόνια. Με γνώριζαν ως ηθοποιό αλλά και ως χαρακτήρα και προφανώς ταίριαζα σε αυτό τον ρόλο που δημιούργησαν. Όταν μου έκαναν την πρόταση να υποδυθώ τη Μιμίκα, είπα με πολλή χαρά «ναι».

Έχεις κοινά χαρακτηριστικά με τη Μιμίκα;

Αυτό που έχω κοινό είναι ότι τα λέμε έξω από τα δόντια. Δεν προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε τα πράγματα στους φίλους μας. Θεωρώ πως σε έναν κοντινό σου άνθρωπο πρέπει να πεις την αλήθεια όπως ακριβώς είναι και όχι όπως θα ήθελε να την ακούσει. Παλιότερα, για αυτό τον λόγο, έχασα μια φίλη από τη ζωή μου. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση στην πορεία, όταν ο άλλος πάρει απόσταση από τα γεγονότα, χαλαρώσει και τα σκεφτεί ξανά, να αναγνωρίσει τα λάθη του και να μετανιώσει. Από την άλλη, μπορεί δύο άνθρωποι να μην ήταν και ποτέ πραγματικοί φίλοι.

Με τη Βάσω Λασκαράκη, που υποδύεται την κολλητή σου φίλη, πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα;

Τη γνωρίζω πολλά χρόνια, αν και δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά. Είναι ένα ακομπλεξάριστο πλάσμα, περνάμε πολύ όμορφα και είναι εξαιρετική συνάδελφος. Βοηθάμε η μία την άλλη πολύ. Έχουμε χημεία –αυτό είναι πολύ σημαντικό στη δουλειά μας– και γελάμε πάρα πολύ στα γυρίσματα.

Ήταν όνειρό σου να γίνεις ηθοποιός;

Γνώριζα πως θα ακολουθήσω αυτό τον δρόμο από 4 χρόνων. Θυμάμαι ότι πήγαινα σε μια ερασιτεχνική ομάδα στην Άρτα, όπου γεννήθηκα, για να κάνουμε πρόβες. Πρόσφατα βρήκα κάποιες φωτογραφίες όπου για τις ανάγκες ενός ρόλου ήμουν ντυμένη λουλούδι. Δεν μπορώ να φανταστώ στη ζωή μου να κάνω κάτι διαφορετικό. Αν υπήρχε όμως ανάγκη βιοπορισμού, θα ήμουν ικανή να κάνω τα πάντα.

Κάποιο απωθημένο έχεις;

Θα ήθελα να κάνουμε περισσότερα ταξίδια οικογενειακώς. Στη δουλειά μου, θα ήθελα να έχω παίξει στην Επίδαυρο και επίσης, όπως το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» ή και όποια επόμενη σειρά θα συμμετάσχω να φτάσει στο Netflix.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved