Άννα Βίσση: Η selfie με την κόρη της, Σοφία και η αγκαλιά με τον Νίκο Καρβέλα- Ευτυχισμένοι γονείς!
Showbiz

Άννα Βίσση: Η selfie με την κόρη της, Σοφία και η αγκαλιά με τον Νίκο Καρβέλα- Ευτυχισμένοι γονείς!

Η Άννα Βίσση έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και τόσα χρόνια μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα είναι πάντοτε δίπλα της σε οτιδήποτε και να τους χρειαστεί. 

Όπως είναι γνωστό, οι δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες, παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ αγαπημένοι και έτσι και αλλιώς ο ένας είναι πάντοτε στο πλευρό του άλλου και αλληλοστηρίζονται.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία, καρπός του έρωτα που κάποτε είχαν ζήσει, είναι η απόλυτη προτεριαότητα και των δυο και παρά το διαζύγιό τους και το ότι έχουν προχωρήσει την ζωή τους, πάντοτε ήταν και είναι δίπλα της. Οι τρεις τους άλλωστε είναι πάρα πολύ δεμένοι και όπως έχουμε δει, καμία χιλιομετρική απόσταση δεν τους χωρίζει.

Η Σοφία Καρβέλα ζει μόνιμα με την οικογένειά της και δραστηριοποιείται στην Νέα Υόρκη, αλλά όσο συχνότερα μπορεί, επισκέπτεται την Ελλάδα με τα παιδιά της, για να δει τους φίλους της και τους γονείς της και να περάσουν υπέροχες στιγμές μαζί. Μάλιστα, φέτος το καλοκαίρι, η ίδια επισκέφθηκε με τα παιδιά της τα νησιά της Ελλάδας και με την Άννα Βίσση πέρασαν όλοι μαζί ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Το απόγευμα της Δευτέρας (21-11) η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της Νίκου Καρβέλα, ενώ η Σοφία τραβούσε μια οικογενειακή selfie!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved