Ξεσάλωσε η Χατζηβασιλείου στην Βίσση: Πήρε το μικρόφωνο και άρχισε το τραγούδι
Showbiz

Ξεσάλωσε η Χατζηβασιλείου στην Βίσση: Πήρε το μικρόφωνο και άρχισε το τραγούδι

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μια από τις πολύ αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό θα ήθελε πάρα πολύ να ξαναδεί σε δική της εκπομπή, μιας και μέσα από τα project που είχε κάνει στο παρελθόν, την είχαν λατρέψει.

Η ίδια μπορεί να μην ασχολείται πλέον με το τηλεοπτικό κομμάτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητά της είναι πάντοτε γεμάτη υποχρεώσεις και διάφορες δουλειές.

Ωστόσο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρίσκει πάντα χρόνο για να περάσει αξέχαστες στιγμές είτε με φίλους, είτε κάνοντας κάτι για τον εαυτό της. Η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και σχεδόν καθημερινά ενημερώνει τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες για το πως περνάει τον χρόνο της.

Χθες (21/10), η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται η Άννα Βίσση για να γιορτάσει τα γενέθλια της αγαπημένης της φίλης και όπως θα δείτε στο βίντεο ξεσάλωσε με την ψυχή της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια άρχισε να χορεύει ξέφρενα, ενώ λίγη ώρα αργότερα πήρε το μικρόφωνο από την Άννα Βίσση και άρχισε να τραγουδάει.

Όπως ήταν φυσικό οι θαμώνες την αποθέωσαν και μόλις, μάλιστα δημοσιεύτηκε το βίντεο και στα social media οι διαδικτυακοί της φίλοι κατέκλυσαν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με σχόλια και like.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved