Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναστήθηκαν καριέρες. Φτάνει πια»

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το πώς διαχειρίζεται ο κόσμος, αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την υπόθεση της Πάτρας. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, που αδιαμφισβήτητα λείπει πολύ από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και ρωτήθηκε για όλους και για όλα. Η ίδια μίλησε για την τηλεόραση και αν πρόκειται κάποια στιγμή να επιστρέψει στο μέλλον, αλλά έκανε λόγο και για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έχει υπεραναλυθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και από την ίδια την κοινωνία, που συνεχώς ασχολείται με αυτό το θέμα. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τονίζει πως έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ότι πιστεύει ότι θα κάνει πολύ καλά την δουλειά της.

Όσον αφορά την τηλεοπτική επιστροφή της, η ίδια ανέφερε: "Έκανα πολλά χρόνια πρωινή εκπομπή και δεν θα μπορούσα να κάνω πάλι τόσο πρωί εκπομπή. Δεν μπορώ το πρωινό ξύπνημα. Όταν έρθουν οι συνθήκες και το προϊόν που είναι να παραχθεί είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον για τον παραλήπτη σε πρώτο χρόνο και δευτερευόντως για εμένα την ίδια, τότε ίσως και να το ξαναέκανα"

Για την υπόθεση της Πάτρας: "Με ενοχλεί ιδιαίτερα που μια γυναίκα αυτής της ψυχικής διαταρχής και της συγκεκριμένης ποιότητας της ηθικής αυτήν την στιγμή χειρίζεται ένα έθνος. Ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να αποφασίσει και την δουλειά της θα την κάνει και πάρα πολύ καλά. Ας σταματήσουμε να είμαστε όλοι εμείς δικαστές. Εγώ πήρα θέση για τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη, επειδή θεωρώ ότι έχει πολύ μεγάλη ευθύνη. Ασχολούμαστε όλοι με την μητέρα, σαν να ήταν ο πατέρας απών και να μην έκανε τίποτα εκείνος. Με ενοχλεί που όλες οι εκπομπές ασχολούνται με αυτό το θέμα. Με την Πισπιρίγκου αναστήθηκαν καριέρες. Φτάνει πια".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved