Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Για εμένα ο κύκλος του "Πάμε Πακέτο" ολοκληρώθηκε. Το ζητάνε ακόμα πολύ»

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, κυρίως και για το κομμάτι της τηλεόρασης, από την οποία και απέχει κάποιο διάστημα, γιατί ήταν επιλογή της. 

Το όνομά της είναι απόλυτα συνυφασμένο με την εκπομπή "Πάμε Πακέτο", η οποία και σημείωσε 14 συνεχόμενες σεζόν και ήταν η μακροβιότερη τηλεοπτική εκπομπή στην prime time ζώνη.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" και μίλησε με τον Αντώνη Γκουντάρα και την Νάταλι Κακκαβά για όλους και για όλα. Η παρουσιαστρια αποκάλυψε ότι ήθελε ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και ήταν επιλογή της να απέχει από τα δρώμενα. Παράλληλα, έκανε λόγο και για το "Πάμε Πακέτο", λέγοντας ότι ο κύκλος της συγκεκριμένης εκπομπής ολοκληρώθηκε.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δύο χρόνια κάνω αγρανάπαυση και το είχα ανάγκη γιατί ολοκληρώθηκε ο κύκλος του Πακέτου. Παρόλο που μου το ζητάνε από εμένα έχει ολοκληρωθεί. Ήρθε κι ο Covid και το σύμπαν σου δίνει απαντήσεις. Πρέπει να πιάνεις τα σαφή σημάδια που υπάρχουν γύρω σου»

«Με τον Covid δεν μπορείς ούτε αγκαλιές, ούτε ταξίδια, ούτε κοινό. Δεν γινόταν αυτή η εκπομπή. Την ολοκλήρωσα με τον καλύτερο τρόπο και με πολλή αγάπη κι επιτυχία. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλον αυτόν τον κύκλο που έχω κάνει στην τηλεόραση. Ήταν 14 χρόνια το Πάμε Πακέτο κι ένα χρόνο το Έχεις Γράμμα. Δεν με εγκλώβισε καθόλου. Ήταν πολύ συνειδητή η επιλογή που έκανα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved