Ζήνα Κουτσελίνη: Όλοι οι παρουσιαστές πιασμένοι χέρι-χέρι στο πάρτι της! Ήταν όλοι εκεί!
Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη: Όλοι οι παρουσιαστές πιασμένοι χέρι-χέρι στο πάρτι της! Ήταν όλοι εκεί!

30 χρόνια Ζήνα Κουτσελίνη, 30 χρόνια τηλεόραση! Ήταν όλοι εκεί στο μεγαλύτερο πάρτι της ζωής της!

Η Ζήνα Κουτσελίνη γιόρτασε τα 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας της στην τηλεόραση με την ευγενική υποστήριξη του AG Plastic Surgery - Dr. Αριστομένης Γιαννόπουλος και υποδέχθηκε, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της, δεκάδες φίλους και συνεργάτες, τηλεοπτικά στελέχη και δημοσιογράφους, πλήθος επωνύμων από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, που έσπευσαν από νωρίς στο Pasaji Restaurant, στο City Link , την πιο δημοφιλή στοά της Αθήνας για να της ευχηθούν.

Η Ζήνα Κουτσελίνη με τον σύζυγό της, Αντώνη Παπασταθόπουλο και την κόρη τους Έμμα

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι δημοσιογράφος, τηλεοπτικό στέλεχος και παρουσιάστρια με πορεία σε όλους τους εγχώριους τηλεοπτικούς σταθμούς από το 1991 μέχρι σήμερα. Τα τελευταία χρόνια, έχει ξεχωρίσει με την εκπομπή της, "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο STAR, διεκδικώντας την πρώτη θέση στις καρδιές των τηλεθεατών και ειδικά στο δυναμικό κοινό. Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και φίλους, που δούλεψε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και που την τίμησαν δίνοντας το παρών στο μεγαλύτερο πάρτι της ζωής της.

Ζήνα Κουτσελίνη


Το εορταστικό mood της βραδιάς απογείωσε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με τις μουσικές τις επιλογές.


Η Φαίη Σκορδά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου,ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η Ελένη Τσολάκη, η Ιωάννα Μαλέσκου, η αγαπημένη σε όλους Λόλα Νταϊφά, ο Σταύρος Ζερβάκης, ο Πάνος Σόμπολος, η Ρίτσα Μπιζόγλη, η Αντριάννα Παρασκευοπούλου, η Δήμητρα Παπανδρέου, ο Πέτρος Κουσουλός είναι μερικά τα ονόματα που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο πάρτι της Ζήνας Κουτσελίνη και φυσικά το gossip-tv ήταν εκεί.

Φαίη Σκορδά - Μαρία Μπεκατώρου - Ζήνα Κουτσελίνη - Σταματίνα Τσιμτσιλή


Η Ζήνα συγκινημένη μίλησε στους καλεσμένους της λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Η αλήθεια είναι ότι οι χαρές είναι πολύ περισσότερες από ότι οι λύπες και λέω πάντα στη ζωή μας ενώνουν πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Σήμερα όλα τα κανάλια, όλες οι παρουσιάστριες είμαστε εδώ σε μια δύσκολη χρονιά», είπε έχοντας στο πλευρό της την κόρη της.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ζήνα Κουτσελίνη

«Ευχαριστώ τον Θεό που μπορώ σήμερα να είμαι ανάμεσα σας», είπε και ευχαρίστησε συνεργάτες. Την πιο επική ατάκα είπε όμως ο Ανδρέας Μικρούτσικος για εκείνη: «Εσύ ξεκίνησες από πίσω και ήρθες μπροστά. Είσαι ο Μπέντζαμιν Μπάτον της τηλεόρασης».

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:

Δείτε βίντεο από το πάρτι της Ζήνας Κουτσελίνης:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved