Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη Γη της Ελιάς αποθεώθηκε από τους followers της- Το απίθανο outfit της!
Showbiz

Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη Γη της Ελιάς αποθεώθηκε από τους followers της- Το απίθανο outfit της!

Η  Αντιγόνη Κουλουκάκου, ακόμα μια φορά, μας εντυπωσιάσε με τις ενδυματολογικές της επιλογές και ζηλέψαμε το ιδιαίτερο στυλ της, που απέπνεε κομψότητα!

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους της!

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ήδη από την περσινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην καθημερινή δραματική σειρά του Mega, που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου "Η Γη της Ελιάς" και υποδύεται έναν πολύ αγαπημένο ρόλο, εκείνον της Ιουλίας Βρεττάκου. Από όλα όσα γνωρίζουμε για εκείνη, στο παρελθόν είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο του μόντελινγκ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από την εμφάνισή της και το καλλίγραμμο κορμή της!

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου πάντοτε εντυπωσιάζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, που αποπνέει κομψότητα και φυσική ομορφιά. Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, η ηθοποιός δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από βραδινή εμφάνισή της και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιαστήκαμε. Η ίδια είχε επιλέξει ένα total black outfit, το οποίο και χαρακτηριζόταν από διαφάνειες και λάμψη.

Για τα μαλλιά της είχε επιλέξει ένα ελαφρύ σπάσιμο, ενώ το μακιγιάζ της το είχε διατηρήσει σε γήινους τόνους, κάτι που συνήθως προτιμά επειδή της πηγαίνει πολύ, αλλά και της επιτρέπει να αναδεικνύει τα φυσικά της χαρακτηριστικά!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved