Ο Λασκαρίδης για τον θάνατο της Kay Konnors στο gossip-tv: «Ο χαμός της με συγκλόνισε»
Showbiz

Ο Λασκαρίδης για τον θάνατο της Kay Konnors στο gossip-tv: «Ο χαμός της με συγκλόνισε»

Αποκλειστικό: Ο Δημήτρης Λασκαρίδης μίλησε για τον θάνατο της Kay Konnors, η οποία έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης 22 Νοεμβρίου.

Η είδηση αρχικά έγινε γνωστή μέσα από την προσωπική σελίδα στο Facebook του τραγουδιστή Δημήτρη Λασκαρίδη, ο οποίος και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι η Kay Konnors έφυγε από τη ζωή.

Ο Δημήτρης Λασκαρίδης έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: "Μόλις πληροφορήθηκα το άσχημο νέο. Διαγωνιζόμασταν μαζί το 2001 για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision. Μια αξιαγάπητη γυναίκα, άνθρωπος, φανταστική τραγουδίστρια. Πολύ λυπήθηκα. Έφυγες νωρίς. Καλό ταξίδι στο φώς Kay Konnors"

Οι δυο καλλιτέχνες είχαν γνωριστεί στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στην Eurovision, με την Kay Konnors να είναι υποψήφια με το τραγούδι "Μια Φορά". Η τραγουδίστρια μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά είχε εντυπωσιάσει το κοινό με την ιδιαίτερη φωνή της, που τους μετέφερε σε ένα μοναδικό και ρομαντικό κλίμα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εμφάνισή της:

Ο Δημήτρης Λασκαρίδης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και μοιράστηκε τη λύπη του για τον θάνατο της αγαπημένης του φίλης και συναδέλφου, κάνοντας λόγο για έναν μοναδικό άνθρωπο και μια εξαιρετική φωνή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον ελληνικό τελικό το 2001, με τον Δημήτρη Λαζαρίδη να είναι και εκείνος ένας από τους συμμετέχοντες για την εκπροσώπηση.

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: "Ήταν ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, εξαιρετική επαγγελματίας, και στις πρόβες τότε ήταν φιλική με όλους. Μία αξιαγάπητη προσωπικότητα με ζεστή φωνή. Ο χαμός της με συγκλόνισε. Γνωριστήκαμε στον ελληνικό τελικό και κρατήσαμε μία τυπική φιλική σχέση μέσω του facebook. Δεν είχα καμία ιδέα επί του θέματος. Για αυτό και μου ήρθε κεραυνοβόλα η είδηση, όπως και σε αρκετό κόσμο αν κρίνω από τις αντιδράσεις τους..."

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved