Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση με τον Ουγγαρέζο μετά τα δημοσιεύματα και οι... ενοχλημένοι τηλεθεατές
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση με τον Ουγγαρέζο μετά τα δημοσιεύματα και οι... ενοχλημένοι τηλεθεατές

Ελένη: Η 5λεπτη παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έχει σχολιαστεί πολύ τις προηγούμενες ημέρες.

Σχόλια γράφτηκαν τόσο στα social media από τους τηλεθεατές που παρακολουθούν την εκπομπή ή ακολουθούν πιστά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όσο και από τους παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής του, Το Πρωινό:

«Εγώ θα πω ένα πράγμα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια αδιαμφισβήτητα και από εκεί και πέρα, επειδή είναι γάτα στην επικοινωνία, δεν είχε αφήσει ή επιτρέψει να ακουστεί το όνομά της με κάτι αρνητικό.

Δεν ξέρω αν είναι αυτό μία δική της επιλογή ή μία συμφωνία με τον Δημήτρη, ή δε ξέρω αν είναι κάτι που συμφώνησε ο Δημήτρης με την Ελένη και το κανάλι, δεν το γνωρίζω. Ή αν το γνωρίζω δεν μπορώ να συνεισφέρω γιατί το γνωρίζω από εμπλεκόμενο.».

Σήμερα (23/11) το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τους συνεργάτες της, στην οποία είδαμε και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο πολύ χαμογελαστό και έγραψε χαρακτηριστικά τη λεζάντα της:

«Τι μας είπε ο Δημήτρης και ξεκαρδιζόμαστε ???

#eleni @megatvcom».

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα comments από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν βροχή!». Κάποιοι βέβαια ενοχλήθηκαν και δεν δίστασαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη στην παρακάτω photo gallery αλλά και μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved